Powered By Blogger

18 Ekim 2020 Pazar

Alexa değerlerim berbat...

     Alexa değerlerim çok berbat. Ne güzel 1 milyonun altına düşürmüştüm. Şimdi tekrar 2 milyonun üzerine çıktı. Ve günlerdir de 2 milyonun altına düşmedi. Google’ın son güncellemelerinden sonra böyle oldu.

 

     Bloğa ilk başladığım zamanlar, bir sitenin iyi olmasının kriterlerinden birinin Alexa’da 2 milyonun altında olması diye okumuştum. Şimdi o bilgiye göre benim bloğum şu an kötü bir durumda yani.


Alexa değerlerim berbat
foto kaynak: tr.pinterest.com

 

     Ama son günlerde okuduğum bir başka yazıda ise Alexa’nın güvenilirliğini kaybettiğini ve belirli sitelerin hep üstlerde yer aldığıyla ilgili bir yazı okudum.

 

     Böyle de bir durum var yani. Bunu da buraya not düşmüş olayım. Alexa değerim çakılı kaldı öyle. Yerinden oynamıyor. Bakalım tekrar ne zaman yükselişe geçecek?

4 yorum:

  1. Alexa değeri çok fazla yükseldiyse bu demektir ki ürettiğin içerikler rekabet görmüyor yani kitlen düşüşte sayfan ziyareti azalmış demektir emekli bir blog olarak sana tavsiyem daha sık içerik üretmen olucak yani sürekli içerik üretmen değil kaliteli içerik üretmen buna dair internette pek çok içerik mevcut ben blogger hobi olarak yazan birisiyim ve bunun için çalışan profesyonel markalarla iş birliği yapabilirsin yada sevgili "sosyalmedyakafe" sibel hanımın içeriklerini okumanı tavsiye ederim başarılar dilerim ve sizide tabiki bloguma beklerim başarılar

    YanıtlaSil
  2. Bir şey daha öğrenmiş oldum, teşekkürler.

    YanıtlaSil