22 Ekim 2020 Perşembe

Didem Arslan Yılmaz, pişman mıdır?

     Didem Arslan Yılmaz, verdiği karardan dolayı gerçekten pişman olmuş mudur? Ne güzel tartışma programı sunuculuğu yaparken, gitti katil bulma programı yapmaya başladı.

 

     Tartışma programlarından belki sıkılmıştır. Normal bir durum. İnsan zaman geliyor kendinden bile sıkılıyor. Bırak tartışma programını.


Didem Arslan Yılmaz
foto kaynak: hurriyet.com.tr

 

     Ama şimdi. Bunca ay geçti? Artık programın içine girdi. İşte tam da şimdi gidip sormak lazım ona, “Pişman mısın?” diye.

 

     Benim izlerken psikolojim bozluyor o programları. O bizzat sunarken neler yaşıyordur kim bilir. Tabi bu benim düşüncem.

 

     Belki de çok mutludur böyle bir karar verdiği için. Bunun keyfini sürüyordur. Haberden, böyle programlara dönen sunucular pek başarılı olamıyor.

 

     Mesela Balçiçek İlter. Başarılı olamadı. Ve bıraktı programı. Şimdilerden en son sağlık programı sunmaya başladı diye biliyorum.

4 yorum:

  1. Didem Arslan iyi bir moderatör

    YanıtlaSil
  2. Ben bu tip programlarda bir tek Müge Anlı'nın programını beğeniyorum. Kadın işiyle de bütünleşmiş gibi zaten. Diğer programlar daha bir kasvetli. Müge Anlı'nın programı da öyle ama ne bileyim daha olayın ne olduğu meydanda sanki. Bilemiyorum, diğer programları izleyemiyorum da zaten.

    YanıtlaSil