Powered By Blogger

18 Aralık 2019 Çarşamba

Kim kime hediye alacak?


     Yılbaşı çekilişi yaptık. Katılıp katılmama konusunda ilk başta tereddüt ettim. Önüme çekiliş için gelindiğindeyse tereddütümü bir kenara bırakıp birinin ismini çekmiştim bile. Kimin çıktığını söylemeyeceğim tabi ki. Bu yazıyı iş yerinden okuyan falan olur bir çuval inciri berbat etmeyelim şimdi. Şu anda merak edilen iki şey var. 

birine hediye almak
foto kaynak: unsplash.com
     Birincisi: Kim kime çıktı? İkincisi: Çıkan kişiye ne hediye alınacak? Bu iki soru hepimizde bir beyin fırtınası yaptırıyor. Meraklarına hakim olmayanlar ise kimi görse, “Sana ben mi çıktım yoksa?” sorularıyla milleti sıkıştırıyorlar. Ama şu ana kadar bir kaçak yok. Kimse kimseye bir şey söylemedi. Heyecan devam ediyor. Bu arada bana çıkan kişiye ne alacağım diye düşünüyorum bende.

10 yorum:

  1. Çıkan kişi kadınsa hediye almak çok basit, seçenek çok :)

    YanıtlaSil
  2. Fikir verebilir miyim? Bence o kişiyi göz hapsine kulak hapsine alın. Mutlaka istediği bir şey vardır gün içinde ağzından kaçıracaktır, bir hobisi, sevdiği birşey mutlaka vardır ve onu yakalayabilirseniz çok sevinecektir eminim. Hediyeden çok dinlenilmek, anlaşılmak istiyor insanlar kanaatimce.

    YanıtlaSil
  3. Samimiyet arttırıyor bu hediyeleşme etkinlikleri, umarım sevdiğin birine çıkmıştır:)

    YanıtlaSil
  4. Hani lisede hep yapardık ama birbirini pek sevmeyenlere çıkardı değişe değişe yakın arkadaşlar yine birbirine alırdı yine kaynaşma olmazdı onu anımsadım :)

    YanıtlaSil