Powered By Blogger

18 Aralık 2019 Çarşamba

Cansu Dere'yi Şahsiyet'teki Nevra karakteri ile sevdim...


     Normalde Cansu Dere’yi pek sevmem. Ama Şahsiyet’teki oynadığı Nevra karakteri ile kendisine sempati duymaya başladım. Hala Şahsiyet’i izlemediniz mi yoksa? Hiç zaman kaybetmeden izlemeye başlayın o zaman. Sadece 12 bölüm ve her bölüm ortalama bir saat. İş yerinden arkadaşım bir hafta sonu, dizinin hepsini bitirmiş. O kadar kısa yani.

Şahsiyet Nevra
foto kaynak: haberturk.com
     Bu arada o arkadaşım çok yabancı dizi izler. Ona güvenerek diziyi nasıl bulduğunu sordum. “Bizimkilerden böyle kaliteli bir iş beklemezdim” dedi. Oda Haluk Bilginer’in Emmy ödülünü almasından sonra diziyi izledi. Ne diyorduk? Evet, Nevra. Bugün, diziyi izleyen bir arkadaşım bir müşteri ismi gösterdi. Baktım Nevra yazıyor. “Sen Şahsiyet’i izledin mi?” dedi. “İzlemem mi” dedim. İsmi görünce, “Beni sadece Nevra anladı” diye o repliği yapıştırdım.

16 yorum:

  1. Cansu Dere.. Daha ne denebilir ki!

    YanıtlaSil
  2. Ah ula ah. O kadar sayfalarca yazdık bu dizi hakkında kimse bizi dinlemedi de, Haluk Bilginer ödül alınca herkes diziden haberdar oldu izledi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ödül olunca demek ki bu dizi iyiymiş diye millet hücum etti diziye :)

      Sil
  3. Ya işte ben de Cansu Dere sevmeyenlerdenim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende pek hoşlanmazdım. Ama bu dizi özelinde sevdim.

      Sil
  4. O ödül için gerçek Emmy olmadığı yazılmıştı. Ne kadar doğruydu acaba? Başarılı insanları çekememek gibi bir huyumuz var. Nevra'yı merak ettim. Bi'gidip bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence izleyin. Sonra güzel bir blog yazısı da gelir peşinden :)

      Sil
  5. Ya ben Cansu Dere'yi sevmeyen ve soğuk bulanlardandım, ve hala değişmedi :D Hatta diziden sonraki tek eleştirim, 'Cansu Dere'nin yerine keşke başka bir oyuncu olsaydı eminim çok daha hislenirdim karaktere' oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla Cansu Dere antipatiği gördüm seni 😀

      Sil
  6. Ben bu kadının oyunculuğunu oldum olası sevemedim.

    YanıtlaSil
  7. Cansu Dere'yi hiçbir filmde sevemedim bende mi sorun var bilmiyorum gerçi çevremde kimse sevmiyor ama oyunculuğunu bayağı buluyorum düz oynuyor yaşamıyor yaşatmıyor keşke hep manken kalsaydı diyorum bazen tabi görüşler değişir sevenleri de çok ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumunu atlamışım. Yayınlamışım ama cevap yazmamışım. Gözümden kaçmış. Kusuruma bakma. Bu kadar seveni ve sevmeyeni olduğunu bilmiyordum :)

      Sil