Powered By Blogger

19 Aralık 2019 Perşembe

"Arada girip okuyorum bloğunu"


     Daha önce de yazmıştım. Hiç beklemediğim kişilerin bloğumu okumasından. İnsanların ağzından yazılarımı okuduklarını duydukça mutlu oluyorum. Şimdi daha önce yazmış olduğum bu yazılara bir yenisini daha ekliyorum. Bugün iş yerinde konuşma sırasında Nihan, “Cem beyin zamanı yetmiyormuş” dedi gülümseyerek. “Yoksa sen yazıyı mı okudun?” dedin. “Arada bakıyorum” dedi. 

kişisel blog
foto kaynak: unsplash.com
     Bunu duyduğuma çok sevindim tabi. “Gerçekten öyle ama Nihan” dedim. Şu dönemde insanların zamanları çok kıymetli. Herkes insanların dikkatini kendi işlerine çekme gayretinde. Böyle bir ortamda, bir kişinin zamanını ayırıp sizin bloğunuza girmesi o yüzden çok değerli, çok kıymetli. Bu nedenle arkadaşlarımın bloğuma girip, yazılarımı okuduklarını söylediklerinde ayrı bir mutlu oluyorum. Bu mutluluk artarak devam etsin o zaman.

16 yorum:

  1. Evet yazınıza katılıyorum. Vakit ayırıp blog okumak çok kıymetli. Birde yorum yazdıklarında çok daha güzel oluyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. İnsan değerli hissediyor böyle durumlarda. Benim bloğum anonimin anonimi, sır gibi saklıyorum, yoksa arkadaş çevrem rahat bırakmaz sağolsunlar :)

    YanıtlaSil
  3. Özellikle yakın çevrende blog yazmak, kitap yazarı gibi karşılanıyor. Bence sen sadece birine denk gelmişsin, iş yerinden birçok kişi okuyordur yazdıklarını.

    YanıtlaSil
  4. Okuyunca güzel oluyor tabii ki ama her zaman yorum bırakılamayabiliyor.

    YanıtlaSil
  5. Blog okumak oldukça keyifli bir iş bence yaygın olmamasını anlamıyorum ne kadar yoğun olursam olayım bir iki yazı okumak beynimi dinlendiriyor.

    YanıtlaSil
  6. İlk başlarda bende mutlu oluyordum fakat bir süre sonra bu durum sıkıcı olmaya başladı. Emin ol ailen bile gizli gizli yazdıklarını okuyordur. "Ailem okumaz, haberleri bile yoktur blogumdan" deme. Kesinlikle tahmin ettiğinden fazla kişi okuyor burada yazıları. Haberin olsun :)

    YanıtlaSil
  7. Çok mutlu oluyor insan ama benim çevremde bloğumun olduğunu pek bilen yok bloglarla ilgilenen de yok. Ben biraz kötü bir yerdeyim galiba boş işlerle uğraşıyorsun bırak bunları diyen daha çok oldu bana. Üzgünüm üzgün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da bunlar boş işler, bırak diyenler oldu. Onları duymadım. Sende duyma.

      Sil