Powered By Blogger

13 Şubat 2019 Çarşamba

Eser Yenenler Show değerlendirmesi...


     EserYenenler Show başladığından beri bir kere izledim. Zaten programın başlayacağı haberini duyduğumda, “Yine tv8 ve yine Show programı mı?” dedim. Ama bu sefer tek başınaydı. Bu çocuk Beyaz gibi olmak istiyor. Gönlü show programından yana. Programına 10 dakika baktım. Sonra başka kanala zapladım. Esprileri çok berbattı. Birde gülme efekti yapmışlar. Daha da kötü olmuş. İşte o zamandan beri bakmıyordum. Taa ki geçtiğimiz cuma akşamına kadar. 

Eser Yenenler Show

     Cumartesi günü tatil olduğum için rahat rahat kanalları dolaşıyordum. Baktım tv8’de bu var. “Bi izleyeyim” dedim. Konuk, Aşkım Kapışmak’tı. O programdan bu programa o kadar çok şey değişmiş ki. Bir kere en başta gülme efekti yok. Eser’in esprileri çok yerinde. Aşkım Kapışmak zaten iyi bir konuk. Bunlara rağmen alması gereken çok yol var. Ama ışık var. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Cuma akşamları show  programı izlemeyi özlediğimi fark ettim. 

     Güzel bir uygulamada var programda. Gelen her konuk Eser’e bir hediye getiriyor. O hediyeyi konuğuyla beraber konukların oturduğu konukların hemen arkasındaki duvara koyuyorlar. Hediyenin altına da hediyeyi kimin getirdiğine dair ad ve soyad yazıyorlar. Artık yeni bölümlerini izlemeye çalışırım. Önceki programları da vaktim oldukça internetten izleyeceğim. Eser Yenenler Show bir tempo tutturmuş kısacası.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/mpdIPhYqZ4Y

Eser Yenenler Show, tv8, Aşkım Kapışmak

22 yorum:

  1. Daha kırk fırın ekmek yemesi gerekir

    YanıtlaSil
  2. Talk show ruhu youtube geçiyor gibi aslında... Oğuzhan uğur bu konuda başı çekiyor yani... Beyazıt öztürkte yotube da artık yavaş yavaş televizyon bitiyor yani, Eser'de belki ilerleyen zamanlarda geçer gibime geliyor...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  3. Ben Eser Yenenler'i sevemiyorum niyeyse. Tavrı ve bana verdiği enerji laubali. Kısacası Beyaz olmadi, olamaz. BEYAZ show yılların hatırası...

    YanıtlaSil
  4. Aşkım kapışmak olan bölümü ben de izledim, eğlenceliydi. Ben Eser'e göre değil de konuğa göre izliyorum o programı:)

    YanıtlaSil
  5. Bi tık ilerlemiş ama yolu coooooook uzun daha

    YanıtlaSil
  6. İlginç tv programlarıyla pek ilgilenmiyorum ama dikkatimi çekmedi değil bakmaya değer.

    YanıtlaSil
  7. Hiç izlemedim .Ama Eser dediginiz gibi Iyi bir programcı olacak gibi.Gerci 3 Adam da güzeldi. Devam etseydi daha iyi olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 Adama bende bakardım ara sıra. Eser olacak ya. Maya var.

      Sil
  8. Beyaz Show'un yokluğundan yararlanmak istediler sanırım. Beyaz Show çok güzel gidiyordu EYS daha izlemedim hatırlattığınız için bakacağım teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz'ın yerini tutamaz tabi. Bir bakın. Yorum için ben teşekkür ederim.

      Sil
  9. çarşambaları oluyordu başlarda demek cumaya alınmış
    evet haklısın beyazın tahtına oynuyor
    ama ben beğendim en azından doğal geldi bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence cuma daha iyi olmuş. Beyaz'dan kalma bir alışkanlık da var o geceye ait. Kazanırsa bu doğallıktan kazanacak bence de.

      Sil
  10. şişman bir sunucu, basit ve bazen iyi espriler, çok ünlü konuklar. muhtemelen dış yapımlardan araklama bir yapım bu. the late late show'a benziyor biraz

    YanıtlaSil
  11. Nedense bende çok sevemedim onu,eskiciyim biraz 😅

    YanıtlaSil