Powered By Blogger

18 Ağustos 2018 Cumartesi

Sunay Akın anlatımları yapmacık mı?

     Sunay Akın deyince aklınıza ne gelir? Benim aklıma ilk etapta oyuncak müzesi gelir. Hemen arkasından da şairliği. Oyuncak Müzesi şairliğinin çok çok önüne geçti. Ve de anlattığı hikayeleri. Aslında anlattıklarına hikaye demek doğru mu bilmiyorum. Çünkü anlattığı her şey gerçek. Aslında anlattıkları internette olan bilgiler. Ama kendine has o anlatma tarzı var ya. O çok ilgi çekiyor işte. O anlatma tarzında siz ne görüyorsunuz? Ben sanata, şiire, çocuklara, insanlara aşık bir insan görüyorum. Onun için bir iş değil yaptıkları. Sahneden aşağı indiğinde de yine aynı Sunay Akın. Onun için bir yaşam şekli olmuş. 

Sunay Akın anlatımları

     Bazıları o anlatma tarzıyla alay geçiyorlar. Bile bile ilgi çekmek için yaptıklarını söylüyorlar. Ya şu insanoğlu. Yapılan her şeyde, söylenen her şeyde menfaat arıyoruz. Hayata o açıdan bakar olmuşuz. O zaman da herkesi kendimiz gibi görüyoruz. Böyle görünce de işini severek yapan birinde bile menfaat arıyoruz. Ben Sunay Akın’ı seviyorum. Ülkemizde birini seviyorsan onun aksayan yanlarını görmezden gelme gibi de bir huyumuz var. Bunu da düşünerek, tüm objektifliğimle değerlendiriyorum anlatma tarzını. Objektif açıdan baktığımda da anlatma tarzında hiçbir yapaylık görmüyorum. İçinden geldiği gibi anlatıyor. Tüm içtenliğiyle, tüm heyecanıyla. Kısacası benim anlatma tarzıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/photo-of-a-boy-reading-book-1250722/

10 yorum:

  1. Sunay Akın sevdiklerim den gerçekten kendine has bir anlatimi var bende çok seviyorum anlatimini o hikâyelerini şiirlerini .. insan oğlu güzel olanı kirletmek için çamur atmayı sever ne yazik ki...emeginize sağlık güzel Bir paylaşım olmuş sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Anlatım tarzı bence çok hoş. Yapmacık veya değil, insanı kendine odaklayıp dinletiyor mu dinletiyor. Youtube kanalı da çok güzel ayrıca :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok çok sevenlerdenim

    YanıtlaSil
  4. Bir kere topluma faydalı, çok yönlü bir insan var karşımızda alay edenler hasedinden çatlıyordur :)

    YanıtlaSil
  5. hımmm şair olarak biliyom, şiirleri küzel :), müze ivit onla tanındı, görmedim ama görcem işallah, hikaye anlattığını bilmiyodum, duymadım, nerde anlatıyo kiiii yaaa :) eleştirilere gelince bizim ülke böyledir, kıskanç, fesat, komplekslidir, milli özelliklerimiz :) avrupada hiç olmayan şeyler bunlar :) saygı yok bizdeeee hiiç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Youtube kanalı var. Bir bak istersen. Bakalım beğenecek misin Deep?

      Sil