Powered By Blogger

22 Ağustos 2018 Çarşamba

Dinlenilmesi gereken film müzikleri...


     Dinlenilmesi gereken film müzikleri ile karşınızdayım. Bu müzikleri, filmlerini izlemeden dinlediğinizde sevebilir misiniz, bilmiyorum. Ama bu filmleri izlediyseniz, bu müzikleri unutamazsınız. Tıpkı benim gibi. Bu müzikler, unutulmaz filmlerin müzikleri olduğu için çoğunuzun bu müzikleri bildiğini düşünüyorum. Bilenler yeniden zevkle dinleyeceklerdir. Bilmeyenleri ise bir müzik ziyafeti bekliyor. O zaman başlayalım mı?

Film müzikleri

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/background-blur-business-close-up-583843/

     GELECEĞE DÖNÜŞ: Bu film benim çocukluğumun filmi. Bu filmi ne hayaller kurarak izlemiştim. Her saniyesine hayranlıkla bakmıştım. Müziğini nerede duysam tanırım. Ve arada açıp tekrar tekrar dinlerim. Bu müziği dinleyince filmden aklıma gelen sahneyi de anlatayım. Sanırım üçüncü ve son bölümdü. Filmimizin kahramanı Marti’nin, havalı kaykayı ile kendini kovalayanlardan kaçıp kurtulduğu sahne. Yazısını yazarken bir yandan müziğini de dinliyorum. İyi ki bu filme zamanında tanıklık etmişim.


Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=-XTOS7cBBRc


     HARRY POTTER: Harry, Hermione ve Ron’un o muhteşem dostluğu. Ve her bölümde ayrı bir macera. Ve her bölümde favorimiz haline gelen başka başka yardımcı karakterler. Böyle bir listede, olmazsa olmazdı. Müzik başlar başlamaz adeta sizi, sihirle dolu bir dünyaya davet ediyor. Bu arada Harry Potter çocuk filmi deyip burun kıvıranlara sesleniyorum. Bu ön yargınızı bir kenara bırakıp öyle izleyin bu seriyi.


Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=7FnMjDcxfvY


     YILDIZLARARASI: Ben bu filmi geç izledim. Meğersem ne kadar da harika bir filmi geç izlediğimin farkına vardım, filmi izledikten sonra. Çoğu sahnesinde dondum kaldım. Ben böyle bir film izlemedim. Etkisinden günlerce kurtulamadım. Şu anda müziğini dinlerken bile çok etkileniyorum. Böyle bir film yok. Böyle bir müzik yok. Eğer uzaya, karadeliklere karşı ilginiz varsa ve bu filmi hala izlemediyseniz çok şey kaçırdınız demektir. Hemen her şeyi bir kenara bırakın. Şu bayram gününde hemen eve kapanın ve bu filmi izleyin.


Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=JTn8mjV30iE


     Bunlar benim seçtiklerimdi. Bu listede aynı zamanda izlediğim filmlerin müziklerini listeledim. Bunların dışında kalan ve sizin çok beğendiğiniz film müziklerini hemen aşağıdan yorum bölümünden yazabilirsiniz. Bizi bilmediğimiz, duymadığımız harika film müzikleriyle tanıştırın yorumlarınızla. Ayrıca izleyiciler bölümünden de beni takibe alabilirsiniz.  Ve son olarak. Bu üç film müziğinden en çok hangisini seviyorsunuz?


2 yorum:

  1. Yıldızlararası özellikle ders çalışırken dinlemek güzel oluyor

    YanıtlaSil