Powered By Blogger

12 Haziran 2018 Salı

Bulmaca çözme hevesim depreşti...


     Uzun zamandır bulmaca çözmüyordum. Ama sağ olsunlar birkaç gündür Kübra, Cansu ve Şeyda’nın sayesinde bulmaca çözme hevesim depreşti. Bu saydıklarım yan yana masalarda çalıştığım arkadaşlarım. Galiba Cansu başlattı bu bulmaca işini. Posta gazetesi almış. Ondan Kübra’ya sıçradı. Ondan da Şeyda’ya. Baya baya kafalarını verip çözmeye çalışıyorlar. 

bulmaca çözmek

     Zamanında ne uğraşmıştım bu bulmaca işine. Bende o zamanlar Posta’nın bulmacasını alırdım. Bence en iyi bulmaca eki. Her gün alır, bir önceki gün çözemediklerimin cevaplarını yazardım defterime. Artık o hale gelmiştim ki, arka sayfadaki bulmacayı birkaç dakikada çözerdim. O günleri hatırladım. Arka sayfadaki bulmaca az biraz zorlaşmış. Ama yine de çözülüyor. Cansu, Kübra ile baş başa verip çözdüler. Bizde Şeyda ile. Güzel vakit geçti.


Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/person-writing-on-puzzle-win-paper-233221/

4 yorum:

  1. Ben bulmaca çözemem ruhum daralır.

    YanıtlaSil
  2. Yazılarını okudukça ortak yanlarımız varmış gibi hissediyorum. Ben de eskiden çok çözerdim bulmaca. Etrafımda da iyi bulmaca çözer diye bilinirdim. Bugün ben de alayım bir Posta. Haydar DÜMEN de yazıyor mu hâlâ acaba? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yazıyordur hocam. Ülkemizin insanları bilgiye aç biliyorsunuz 😀

      Sil