Powered By Blogger

9 Haziran 2018 Cumartesi

Aleyna Tilki, Yalnız Çiçek şarkı değerlendirmesi...


     Aleyna Tilki yeni şarkı çıkarmış. Şarkının adı: Yalnız çiçek. Şu anda şarkı Youtube trendlerde 1 numara. Şarkı, Yıldız Tilbe’ye ait. Abi ben Yıldız Tilbe’nin bu şarkısını bilmiyordum ha. Aleyna’dan dinledikten sonra internetten baktım. Şarkı 1994’de çıkmış. Ama şarkı Aleyna’ya cuk diye oturmuş. Tabi Emrah Karaduman şarkıyı Aleyna’ya göre düzenlemiş. 

     Bu Aleyna Tilki’nin üçüncü şarkısı. Ben 3’te 3 diyorum. Bu tip yeni yeni isim yapan şarkıcıların her yeni şarkısının tutması lazım. Hatta mümkünse bir önceki şarkısından daha fazla popüler olması lazım. Aleyna’nın Sen Olsan Bari şarkısı, Cevapsız Çınlama’sını kat be kat geçmişti. Şimdi Yalnız Çiçek, Sen Olsan Bari’yi geçer mi? Şimdilik öyle bir potansiyel görmüyorum. Sen Olsan Bari, başkaydı sanki. Tabi bu dediğim gibi şimdilik görünen. İlerleyen günler ne gösterir bilemem. 

     Şu anda şarkı 19 milyon izlenmiş. Klibin 5 Haziran’da yayına verildiğini düşünürsek bu iyi bir rakam olsa gerek. Haa unutmadan. Klibin linkini şuraya bırakıyorum. İsterseniz bir göz atarsınız. Bu kızın seveni kadar sevmeyeni de var. Ben şahsen seviyorum. Başarılı da olmasını istiyorum. Takip ettiğim Youtube kanallarından Yorekok, Aleyna Tilki’nin Yalnız Çiçek klibini değerlendirmiş. Kendine has bir mizahı var Yorekok’un. Keyifli vakit geçirmek için muhakkak izleyin derim. Onun linki de burada.

Aleyna Tilki Yalnız Çiçek


     Yıldız Tilbe’nin şarkılarını söyleyenler arasında Demet Akalın, Gülşen gibi isimler var. Hepsini detaylı dinleyemedim ama Gülşen’in söylemesi bir başka olmuş. Onu da bi dinleyin. Bir ara Orhan Gencebay’da yapmıştı. Eski şarkılarını diğer şarkıcılar söylemişti. Yıldız Tilbe’nin de aynı hesap işte. Ama güzel oluyor böyle ya. Tabi şarkılar kimine yakışıyor, kimine hiç uymuyor. 

     Sen Olsan Bari şarkısını arkadaşlardan duymuştum. Yalnız Çiçek’i arkadaşlardan duymadım ama, “Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı çok güzel ya” diyen arkadaşlarımı duydum. Google aramalarda da öyle arama yapılmış. Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı diye. Klibi de enteresan. Yine Aleyna’lık bir klip olmuş. Onu yansıtmış. Klip, Alice Harikalar Diyarı’ında mı ne geçiyormuş. Klibin yönetmeni de kendisiymiş. Bir tane yazar da, “Aleyna’nın yeni klibinden bir şey anlayan var mı?” diye sormuş 😊


Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/black-vintage-headphones-with-mobile-smartphone-6319/

4 yorum:

  1. Klibini yorumlayan çok insan var. Ama bir anlamı var mı bilinmez.:) farklı bir klip , sözler harika.!

    YanıtlaSil
  2. Ben beğenmedim bu şarkısını. Youtube'dan bir yorumu da buraya bırakıp kaçıyorum:


    "İsmail Tanşa
    4 gün önce
    Yarım saatir klibi hem sesli hem sessiz ızledim ulan hala bir alâka göremiyorum"

    YanıtlaSil