Powered By Blogger

18 Ocak 2018 Perşembe

Yazacak bir şey bulamadım...

     
     Yazacak bir şey bulamadım. Bazen insan tıkanıyor işte böyle. Ben özellikle köşe yazarlarına hayranım bu konuda. Haftanın altı günü yazı yazan köşe yazarları var. Her gün nasıl da yazacak konu bulabiliyorlar? Gerçi çoğunluğu siyaset yazıyor. Siyaset yazan biri için de bu ülkede, yazacak konudan bol bir şey yok. Ama birde her gün siyaset dışı yazanlar var. Mesela Hıncal Uluç. Oda zaman zaman siyasete değinir. Ama ayda belki bir kere. Genelde sanat, yaşam ve gazetecilik üzerine yazar. İzlediği filmleri, konserleri yazar. Arada da okuduğu kitaplara yer verir. Böyle bir köşe yazarı olmak için, gerçekten bir bilgi birikimine sahip olmalı insan. Yazacak bir şey bulamadım. Bunlar aklıma geldi, bunları yazdım.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/apple-laptop-office-macbook-19043/

14 yorum:

  1. İnsan bazen yazacak bir şey bulamıyor. Galiba not almak en iyisi. Yazılabilecek konu başlıkları aklımıza geldikçe not edildiğinde, bir yandan da o yazıyı düşünmeye başlıyoruz. Dolayısıyla yazmaya da başlıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklıma bir fikir gelirse hemen yazıyorum. Zaten zor geliyor :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Köşe yazarı olup da blog yazarlarından kötü yazanlar var bir de:) Ya da sağda solda beleş yeme-içmenin sonucu olarak gazete köşelerinde mekanları öve öve bitiremeyenler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok okunanlar arasında onlar yok zaten. Boş beleş yazdıkları için :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Konu bulmak başa bela bir durum:)

    YanıtlaSil
  4. Evet bazen tıkanıyoruz. Dediğin gibi bilgi birikimi olmalı, araştırmacı ruha sahip olmalıyız. Ama pekala günlük yaşantımızdan küçük karelerden bile aslında konu çıkarabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sıkmadan bende günlük yaşantımdan bir şeyler paylaşıyorum işte :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  5. Artık bende her gün bir yazı paylaşcam gibi. Arada oluyor öyle durumlar. Yeni temanızı beğendim, tabi ben sınavlarıma çalışıyordum uzun süre yoktum buralarda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yaz, biz okuyalım :) Temayı bende beğendim. Şimdilik güzel. Hoşgeldin o zaman :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  6. Arada oluyor öyle...sonuçta bir noktada insanız ve tıkanıyoruz illa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ya. Normal bir durum. Bunu sizinle paylaşmak istedim bende. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  7. Köşe yazarları magazinden tutun siyasete kadar her konuda yazabiliyorlar. Ama biz blog yazarları belli konular üstünde kendimizi sınırlandırıyoruz ki her telden çalmasın bloğumuz :) O yüzden üzmeyin kendinizi.

    YanıtlaSil