Powered By Blogger

27 Ocak 2018 Cumartesi

Sevgili günlük #8...

     Sevgili günlük, bugün benim için bomboş bir gündü. Hiçbir şey yapmadan öylece boş boş oturdum. Şu tatil günümde ne bir kitap okudum, ne de bir film izledim. Yani kendime hiçbir şey katmadım. Televizyon ve internet arasında sıkışıp kaldım. Ama ikisinde de totoyu kıpırdatmadım. Hareket etmeden bir gün geçirdim. Sağlık için hareket etmek ne kadar da önemli oysa. İnternette dakikalarca o sosyal medya senin, bu sosyal medya benim, dolaştım durdum. Tabi bu oradan oraya atlayışım hiçbir şey kazandırmadı bana. Örümcek korktun mu diye meşhur olan bir video var. Ona baktım. Onun nasıl çıktığına baktım. Ve onun hakkındaki yorumları izledim Youtube kanallarında.

sevgili günlük

     Sevgili günlük, artık bu zamanda fenomen olmak ne kadar da kolay. Kim derdi ki bir kız çıkacak. “Örümcek korktun mu?” deyip fenomen olacak. Zamanında yabancılardan biri bir şey söylemiş. Adamın adı gelmiyor aklıma. “Herkes bir gün 15 dakikalığına meşhur olacak” demiş. Bunları gördükçe, “Adamın kehaneti haklı çıkıyor” diyorum. Televizyon desen onda da bir şey yok. Ama Seda Sayan’a helal olsun. Kadının kaç programı kaldırıldı. Hala program yapıyor. Seda Sayan’a dediğim Helal olsunu geri alıp, Show tvye veriyorum. Show tvnin bu inadı nedir böyle? Anlamak mümkün değil. Evde kalıp televizyon izlemek tam bir çılgınlık. Bomboş bir günden şimdilik bu kadar sevgili günlük.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/typing-on-the-tablet-5838/


4 yorum:

  1. Bazı günler ben gerçekten. Bu tür durumlarda genelde dışarı çıkarım iyi geliyor fakat dışarısı adeta buz gibi. İlgi çekici bir şey bul tak fenomen olursun zaten. Ben istemem şahsen o kadar insanın beni tanımasını, kötü eleştirilere maruz kalmak herkesin harcı değil. Deli olmak gerekiyor bence. Sadece 1 ay sosyal medya kapatılsın, onlarca kişi aç kalacak. Neyine güveniyorlarsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternet bir ay kapansa çoğu kişi depresyona girer. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Ben de internette görüyorum "korktun mu" falan filan. Nedir o hiç anlamadım bişey
    İlginç ilginç şeyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginçlikler sosyal medyada popüler oluyor. Hiç bir anlamı olmayan şeyler. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil