Powered By Blogger

19 Ocak 2018 Cuma

Okunacak kitaplar listem...

Okunacak kitaplar

     Okunacak kitaplar bekliyor beni. Bu hafta gece vardiyasında olduğumdan hiç bakamadım. Ama hafta sonu hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorum okumaya. Elimde hali hazırda okunmayı bekleyen üç kitap var. Üçünü de arkadaşlarımdan aldım. İyi ki çevremde kitap okuyan arkadaşlarım var. İlk önce İbrahim’den, Aeden’i aldım. Gerçi onu biraz okumayı denedim. Hiçbir şey anlamadım. “İlk başlarda bir şey anlaşılmıyor. İlerledikçe kitap başlıyor” dedi İbrahim. Sonrasında Gizem’den çok önce Kürk Mantolu Madonna’yı istemiştim. Oda geldi. En sonunda dün Elif, Ahmet Ümit’in Patasana kitabını getirdi. Üçü de isim yapmış kitap. Üçünü de okumak için sabırsızlanıyorum. Bayadır kitap da okumuyorum. Okumayı özledim. Okunacak kitaplar sıralamam bu şekilde.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/breakfast-set-159796/

6 yorum:

  1. Benim okunmayı bekleyen 9876543210 tane kitabım var :S Ve hangisinden başlayacağımı şaşırıyorum her defasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sizin kadar değilim tabi :) siz kitap aşığısınız. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Patasana, tarihi seviyorsan seni içine alacaktır. Kürk Mantolu Madonna'nın yavaş ilerlediğini biliyorum. İyi okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarihi severim. Kürk Mantolu Madonna'ya bakacağız bakalım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Bende bu sene kendime 60 kitap hedefi koydum. Umarım başarabilirim. Blogunuzu takibe aldım, mutlaka bana da beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir senede o kadar kitap benim için hayal :) Umarım sen ulaşırsın. Bloğu takibe gelirim tabi. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil