Powered By Blogger

22 Ocak 2018 Pazartesi

Gülse Birsel, sinemada da kendini kanıtladı...

Gülse Birsel

     Gülse Birsel, Avrupa Yakası ile iyi bir senarist olduğunu zaten kanıtlamıştı. Ardından Yalan Dünya geldi. Ben dahil çoğu kişi Yalan Dünya’yı, Avrupa Yakası kadar sevemedi. Ama izlenmedi mi? İzlendi. Ama asla bir efsane değildir. Efsane, Avrupa Yakası’dır. Bu Yalan Dünya dizisinden sonra, Aile Arasında filminin başarılı olup olmayacağı konusunda kafamda şüpheler oluştu. Çünkü bu, ilk film senaryosu olacaktı. Çünkü sinema, başka bir dünyaydı. Çünkü ilk defa, bu büyülü dünyaya adım atıyordu. Açıkçası ben fragmanı pek beğenmemiştim. “Yoksa bu ilk deneme hüsran mı olacak?” demiştim. Ama öyle olmadı. Aile Arasında, seyirciden geçer not aldı. 4,5 milyona yaklaştı izleyen kişi sayısı. Gülse Birsel, sinema dünyasında da “Ben varım” dedi.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/architecture-building-business-cinema-436413/

4 yorum:

  1. İyi film hak ettiğini alıyor filmin reklamlamı sanırım diğer filmler kadar yapılmadı kulaktan kulağa yayıldı film. Bazı filmler ise örneğin Maide'nin altın günü galiba ne kadar uğraşsa da izlenmedi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulaktan kulağa oldu. Büyük başarı. Ezgi Mola'da başarı elde edemedi ama gelecekte gişe rekorları kıracak filmler bekliyorum ondan. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Yakışır Gülse'ye. Avrupa Yakası'nın biteceğini duyduğumdaki üzüntüme evdekiler çok şaşırmıştı. Hâlâ internetten seyrediyorum bölüm bölüm. Pek film izlemem ama vizyondan kalktığında ilk işim bu filmi seyretmek olacak Cem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa Yakası harikaydı ya. Ara sıra bende internetten bakıyorum :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil