Powered By Blogger

28 Ocak 2018 Pazar

Beyaz Show neden yok sorunsalı...

     Beyaz Show neden yok sorusunu görmekten içime gına geldi. Ne zaman telefondan Google’u açsam, haberler bölümünde devamlı görüyorum. Hiç değişmez. O hafta cuma günü yoksa, hemen sıralamada Beyaz Show neden yok sorusu kendisine yer bulur. Eğer bir izleyici gerçekten Beyaz Show izleyicisi ise, neden olmadığını bilir. Mesela geçen hafta. Programın sonunda gelecek hafta programın olmayacağını adam bizzat kendisi söyledi. Şimdi hal böyleyken yaygara koparmanın ne alemi var? Neredeyse her haber sitesi de bu habere yer verir. Bugün yine gördüm. “Bakayım bu kadar haber yapıyorlar. Ne yazıyorlarmış?” dedim. İnanır mısınız boş, bomboş. Haber olarak yazan şeyde bildiğimizin dışında bir şey yok. Beyaz Show neden yok sorusuna cevap vermiyor haber.

Beyaz Show neden yok

     Beyaz Show neden yok haberi sadece millet tıklasın diye yapılmış. Birde haberin içine, “Final mi yapıyor?” diye soru da döşemişler. Baksen bak. Amaaa. Kanaldan bu konuda hiçbir açıklama gelmemiş. O yüzden elleri kolları bağlıymış. Vay bee. Ne büyük dertler bunlar. Final yapacağı olayını nerden çıkardınız gerçekten haberci kardeşlerim? Hiçbir yerden hiç haber alamıyorsunuz ama final yapacağını nereden çıkardınız? Sanki final yapsa zil takıp oynayacakmış gibi bir haliniz var. Bu ülkede hiçbir şey doğru yapılmıyor ki habercilik doğru yapılsın. Programın neden olmadığına dair bir şey yazamamışlar. Ama içi de dolması lazım. Beyaz Show neden yok sorusunun cevabını nasıl vermişlerdir dersiniz?

     Beyaz Show neden yok sorusunun cevabını, geçen haftanın programından vermişler yine. Yok konukları kimmiş? Yok programda neler olmuş? Zart zurt. Herhalde haberde belli bir kelime sayısına ulaşmaları lazım. Onlar da Google tarafından ilk sıralara çıkabilmek için ellerinden ne gelirse yazmışlar. Bundan sonra Beyaz Show neden yok haberini görürsem hiç tıklamam zaten. Daha önceden de girip okumazdım da. “Bakalım ne yumurtlamışlar?” diye okumak istedim. Tam beklediğim gibiydi. Beni sağ olsunlar hiç şaşırtmadılar. Kardeşim bu tip haberlere prim vermeyin. Gelecek hafta programın olup olmadığını Beyaz söylüyor zaten. Beyaz Show neden yok haberi sadece sizin tıklamanız için.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/man-using-stylus-pen-for-touching-the-digital-tablet-screen-6335/
     

4 yorum:

  1. Okumayı, dinlemeyi sevmeyen aslında okuduğunu, dinlediğini anlayamayan bir milletiz. Ne dense az bu konuda. İnsanlar boş işlerle uğraşmayı seviyorlar zannımca. -_-

    YanıtlaSil
  2. Para, para, para artık bazı habercilerin sloganı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kardeşim. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil