Powered By Blogger

13 Ağustos 2017 Pazar

Ruhi Çenet, Yüksekova videosunu izledim...

     Ruhi Çenet izler misiniz? Belki kendisinden haberiniz vardır. Ama tarzı size uymuyordur. Belki de haberiniz var ve videolarını çok seviyorsunuz. Ya hiç haberi olmayanlar. Bu yazıyı hem hiç haberi olmayanlar için yazıyorum hem de son izlediğim ve beğendiğim videosunu sizlerle de paylaşmak istedim. Kendisi Hakkari’nin Yüksekova ilçesine gitmiş. Orası ile ilgili bir video yapmış. Video 10 dakikalık ama sıkılmıyorsunuz. Önyargılarımızı kırmak için oraya gitmiş. Otele yerleşip sokağa çıkar çıkmaz yolda çocuklara rastlıyor. Çocuklar onu görünce gülümsüyor, “Abi ne işiniz var burada?” diyor. Bir anda karşılarında onu görünce mutlu oluyorlar. Oralarda bile takipçileri var yani. Sonra yine onu videolarından tanıyan bir Hakkari’li eşlik ediyor ona. Ve gitmesi gereken yerlere götürüyor onu.
Ruhi Çenet
NEDEN HABER KANALLARI HABER YAPMADI?
     Ruhi Çenet oraya giderek on numara iş yaptı. Çünkü bugüne kadar onun yaptığını hiçbir haber kanalı yapmadı. Zaten videoda kendisi de bundan bahsediyor. Gerçekten niye hiç haber kanalından bir muhabir gidip de orayı haberleştirmedi? Aslında kendisi bu tür videolar yapan birisi değildir. Ne demek istiyorum? Yani bir yerlere giderek video yapmaz. Onun stili genelde dünya, uzay, uzaylılar ve ilginç bilgiler üzerinedir. Ama bu tür videoların da hakkından gelir. Kurgu işlerini çok iyi yapar. Zaten videoyu izlerken de sizde bunu farkedeceksiniz. Tabi bu benim görüşüm. Siz beğenmeyebilirsiniz. Eğer böyle bir düşünceniz olursa neden beğenmediğinizi de yorum bölümüne yazmanızı rica ediyorum.


İLGİ ÇEKİCİ VİDEOLARI VAR
     Sonuçta benim de göremediğim, gözden kaçırdığım noktalar olabilir. Mesela 51’inci bölge ile ilgili hazırladığı bir video vardı. Google’a yazın hemen çıkıyor zaten. Etkileyici videolarından biridir. Ondan sonra yine son videolarından bahsedeyim. Mesela ömür boyu su içseniz ne olurdu? Yani ne çay, ne meyve suyu ne de kola yok. Sadece su. İlginç bir konu değil mi? Birde bunun tam tersini düşünelim isterseniz. Sadece kola içtiğinizi düşünün. Kolanın zararlarını hepimiz biliriz. Ama yine de içmeye devam ederiz. İşte bu zararlı içecekten başkasını içmemiş olsak, vücudumuza etkileri nasıl olurdu? İşte bunun gibi birbirinden ilginç videoları var. Ruhi Çenet gerçekten kendini takip ettirecek videolar yapıyor.

Video kaynak: youtube.com

10 yorum:

  1. Bilmez miyim hiç. :)). O videosunu da izledim ve taktir ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden kaçmazdı zaten kardeşim :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  2. Bende seviyorum bu ruhiyi. En son botunu patlatınca psikopat demiştim en son videosunu vaktim olmadığı için izleyemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta izlemelisin. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  3. Mobilden girdigimden dolayi videolari izleyemiyorum. Kota malum :) ancak anlattigin kadariyla normalleştirililmeye çalisan durumlari anormalleştiren ve bizleri bu konularda farklı bir tarzla uyaran biriymiş. :) Mantikli gelsi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim anlatmamla olmaz, izlemen lazım :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  4. Ruhi Çenet doğru düzgün takip ettiğim tek Youtuber...Bence kaliteli videolar yapıyor. Bu videosu da gayet hoştu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip edilmeyi hak eden bir Youtuber gerçekten. Bu videosu da her zamanki gibi kaliteliydi. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  5. Bu video ilginç geldi. Videoda ki görüntüler bana Suriye'yi hatırlattı. Ne kadar cesur bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha bir dünya ilginç videoları vardır Ruhi Çenet'in. Diğer videolarını da izlemenizi öneririm. Yorum için teşekkürler.

      Sil