Powered By Blogger

9 Mart 2017 Perşembe

Notlarım #6...

     Her yıl haberler yapılır. Ama değişen hiçbir şey olmaz. Bilmem üreticide fiyatı bu kadarmış. Pazara gelince şu kadar oluyormuş. Hep bu haber yapılır. Ama bunun çaresini, çözümünü sorgulamazlar. Üreticiden pazara gelince mi artıyor fiyatlar. Benzin parası, bilmem şu bu parası mı? O zaman, o aradaki aracıları kaldıracaksın abi. Üreticiden malı alıp pazara devlet getirecek. O aradaki maliyeti kaldıracak. Ancak devlet yaparsa olur bu iş. Yoksa her yıl bu haberler yapılmaya devam edilir. Ha diyeceksiniz ki, “Devlet maliyetini karşılamak için vergi alacak”. Devlet her durumda vergi alıyor kardeşim.

pazar fiyatları, survivor, tv8, Canan Hoca, notlarım, güncel, ekmek
                                                
                                                         SURVİVOR TV
     Survivor başladı diye O Ses Türkiye’yi boşladılar. Ne güzel izlemeye alışmıştık. Şimdi konsantrasyonumuz bozuldu. Haftada bir araya sıkıştırıyorlar onu da. Bir an önce bitip gitsin diye. Ben bakmıyorum artık. Arayı o kadar açarsan olacağı budur. Survivor başladığı zaman zaten tv8 survivor’dan geçilmiyor. Sabah Survivor, akşam Survivor. Bu Survivor başladığı zaman bence tv8 kanalın adını değiştirmeli. Ve adını Survivor tv yapmalı. Şimdi de fırıncılar odası ayağa kalkmış. “Ya şu Canan Hoca denen kadını susturun” diye. Yok artık ya. Bu kadar da olmaz. Kardeşim bu kadınla alıp veremediğiniz nedir? Sanki Canan Hoca, “Ekmek yemeyin” dedi diye tüm ülke ekmek yemeyi bırakacak. Yahu sigara ondan bin kat daha zararlı. Buna rağmen hala içen yok mu?
                                             CANAN HOCA’YI ÇEKEMEME
     Sigaradan dolayı bunca kanser olanları ve ölenleri görmüşken üstelik. Bırakın kadınla uğraşmayı ya. Birde bazı doktorlar çıkıyor. Canan Hoca’yı gündeme gelmek için böyle açıklamalar yapmakla suçluyorlar. Yani şov yapıyormuş Canan Hoca. Ne oldu? Çekemediniz mi mübarekler? “Biz bunca yıllık hekimiz. Hiç bu kadar adımızdan söz ettiremedik. Kadın bir ortaya çıktı. Her gün onunla ilgili haberler” mi diyorsunuz içinizden? Kardeşim kadının söylediklerine bilimsel yanıtlar verin. “Şov yapıyor” demekle lafı öyle ortada bırakmayın. Örnek ben. Canan Hoca dedi diye ekmek yemeyi bırakmadım. Alışmışım bir kere. Onu bırak. Bakanlık kendisi açıkladı. Ekmeğin içinde bilmem kaç çeşit zararlı katkı maddesi var diye?

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/sliced-bread-53869/

2 yorum:

  1. Benim babam ekmek fırınında çalıştı yıllarca. Oradan emekli oldu. Babamın yaptığı ekmeği yemeyecek miyim ben şimdi? Babamıza da mı güvenmeyelim :)) Zararlıysa zararlı ne yapalım yani. Ekmekten ölen oldu mu ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekmek de mi yemiyek :) Bu mizah dolu yorumun için teşekkürler :)

      Sil