Powered By Blogger

18 Eylül 2015 Cuma

Bir gun herkes gozluklu olacak...

   Bu benim tezim. Cunku goz doktorlari her goz rahatsizligi olana gozluk verdikleri icin. Bir gun herkes gozluklu olacak. Gozluk takmaya basladiktan sonra, yanimdan gelen gecene daha dikkatli bakmaya basladim. Yanimdan gecen bi dunya insanin yarisi gozluklu. Simdi ben nasil bu tezi savunmayayim.
            GOZLUKCU iSiNE Mi
                      GiRELiM
    Bizim is yerindekilerle ara sira makara yapariz boyle. Su ise mi girsek, bu ise mi girsek diye. Ben de o yuzden diyorum ki. Gozlukcu isine mi girsek :) Bu iste para var abi. Her hastaya gozluk yazmaya hevesli doktorlar oldukca, sirtimiz yere gelmez. Paraya para demeyiz. isin sakasi bir yana. Soyledigimde de gerceklik payi yok degil haa. Her gecen gun saglik sektoru ha babam buyuyor. Bu pastadan bi dilim de biz alsak olma mi? :)
             HEP GOZLUK TAKMA
                HEVESiM VARDi
   Harry Potter'i cok severdim. Cok izlerdim. Acaba ondan mi? Harry Potter etkisi mi diye dusunmuyor degilim. Ne bileyim abi, gozlugun baska bi havasi var. Herhalde bende o havanin ruzgarina kapildim. istedim, istedim. Evrene mesaj ustune mesaj gonderdim. Sonunda oldu. Fi tarihinde cercevelerle tanistim. Tarihini tam olarak hatirlamiyorum iste. O kadardir takiyorum bu cerceveleri.
         SiNEK UCUSMALARiYLA
                       BASLADi
   Her sey, sabahlari universiteye gitmek icin otobus bekledigim durakta basladi. Ne giris yaptim be. Neyse devam edeyim. Sol gozumde sineklere benzeyen karartilar ucusmaya basladi. ilk baslarda dikkate almadim. Baktim sonra gecmiyor. Caldim doktorun kapisini. Gozume damla damlatti. "Aksama kadar net goremeyeceksin" dedi. Gercekten de oyle oldu. Saate bakiyordum. Boyle flumsu goruyordum. "Gozunde catlak falan yok. Sana bi 0,75 gozluk yaziyorum" dedi. iste boylece gozluklu oldum. Hala da kullaniyorum. iyi bir beraberligimiz var. Neyse sabah sabah bu kadar mavra yeter. Gorusuruz beyler, bayanlar. Kendinize iyi bakin :)

Blog linki : yasamdanyazilar.blogspot.com
           


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder