Powered By Blogger

13 Eylül 2014 Cumartesi

TEK SORUMLU FATİH TERIM'DIR

     Bir işe en başından yanlış başlarsanız yanlislarin devami gelir.Fatih Terim'in eleme maclarindan sonra takimin basinda kalmasi hataydi. Cunku Terim her zaman yarışmacı bir takimda olmak ister.Her hafta saha kenarından takimini yönetmen ister.Ama milli takımda boyle bir sansi yok.Acikcasi Terim milli mac haftaları dışında sıkılıyordur.Cunku yapisinda az once de soyledigim gibi oturmak yok.Devamli o heyecanin içinde olmak var.O heyecanin içinde olamadigi için Terim'de kafasında yeni sistemler belirlemis.Arayi böyle degerlendirmis.Ve ortaya hayati boyunca oynatmadigi 3-6-1 sistemi cikmis.Terim'i Terim yapan 4-4-2 di.Bu sistem nereden cikti?Terim zaman zaman bu tip uygulamalar yapiyor.Kafasinda bir şeyler var ama ben çözemedim.Bu uygulamalar basarili olmaz sonra tekrar esas sistemine geri doner.Cek Cumhuriyeti macinda kendi sistemine dönecektir.Milli takim bu gruptan cikacaktir.O yüzden kimse futbolculara suc bulmasın.Tek sorumlu Terim'dir.Bunu kendisi de biliyor.

4 yorum:

  1. Merhabalar Cem kardeş. En başından itibaren yazılarına yorum yapmaya geldim. :) Sene 2019 artık.. Buradan başlayacağım sanırım.

    Futbolla pek ilgilenmiyorum aslında. Bakalım nereye kadar yorum yapacağım.

    ViraBismillah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk başlardaki yazılarım çok ordan buradandır kardeşim :) İlgin olmayan yazıları hiç okuma, geç. Çok teşekkürler baştan okumaya başladığın için.

      Sil
  2. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmıyormuşsun eskiden. :)

    YanıtlaSil