Powered By Blogger

23 Ocak 2023 Pazartesi

Skeçler iyi, reytingler kötü...

Kanal D’de, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’yi izledik. 3-4 tane skeç izledim. Skeçler ortalamaydı. Çok kötü diyebileceğim bir skeç yoktu. Ama hala reytinglerde ilk 10’da yoklar. Bu kötü işte. Böyle giderse Star, bu senenin sonunda final yaptırır programa. Ondan sonra yayınlayacak bir kanal bulamazlar programı. YouTube’dan yayın yapmaya başlarlar. Ya da onlarda bu oluşumu dağıtırlar. Herkes yoluna bakar.

GENÇ AMA MAAŞI EMEKLİ…

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de, EYT’den yararlanan bir emekliyi konu etmişler. Adam daha 38 yaşında olmasına rağmen bir yaşlı gibi davranmaya başlıyor. Anne ve babası neden böyle davrandığını sorduklarında ise, “Bu emekli maaşı ile anca kahveye giderim. Yani bir yaşlının yapabileceği şeyi yapabilirim. Yaşımın genç olması fark etmez” diyor. Annesi ve babası, “Haklısın” diyorlar. Cevabı duyduğumda, Olacak O Kadar skeçleri geldi aklıma. Zaman zaman yapılan skeçler, o efsane programı hatırlatıyor bana.

20 GÜNDÜR BİTİRMEYE ÇALIŞTIĞIM KİTAP…

Yolcu Nereye Gidiyorsun kitabını okumaya devam ediyorum. Artık son sayfalara geliyorum. Finali nasıl bağlayacak bakalım yazarımız. 492 sayfalık bir kitap. 20 gündür bitirmeye çalışıyorum.

BİR YA DA İKİ HİKAYE PAYLAŞMA…

İnstagram’da, her gün en azından bir hikaye paylaşmaya çalışıyorum. Bazen kendimi kaptırıp çok hikaye paylaşıyorum. Milleti sıkmak istemediğim için kendime her gün en az 1, en fazla 2 hikaye paylaşma hedefi koydum.

PATLAMAYAN MISIR YAPMIŞLAR…

Kardeşim, patlamış mısır yapmış ama nedense mısırların çoğu patlamamış. Hem de bir kere daha patlatmasına rağmen. Şunca yıldır patlamış mısır yerim ama böyle bir şeye ilk defa denk geliyorum.

ŞİKAYETÇİ OLMAMIZ GEREKEN ERKEK…

Sosyal medyada bir tane kız, karın yağmamasını erkeklere bağlamış. Hangi erkek bu kadar kızdırdıysa bu kızı, tüm erkekler olarak ondan şikayetçi olmamız lazım. Nerede bu devlet?

ÇALIŞMAYAN GÜVENLİK KAMERALARI…

Yargı’da, düğün salonuna gidiyorlar soruşturma için. Ama güvenlik kameraları çalışmıyor. Bu da bir Türkiye gerçeği. Takılı olan ama çalışmayan güvenlik kameralarıyla dolu etrafımız. Yahu bir de bu güvenlik kameralarında niye ses yok arkadaş? Görüntüleri sessiz sedasız izlemek sinir bozucu.

 

16 yorum:

  1. O kitabı duymamıştım çok kalınmış. Ben de kalın bir kitap okuyorum şu an, bakalım ne zaman bitecek. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sayfalı kitapları severim. Ama bitirmesi zor oluyor işte :)

      Sil
  2. story ye koyduğun komik şeyleri seviyom :)

    YanıtlaSil
  3. Güvenlik kameralarında yasal olarak ses kayıt yasağı var. Yani öyle istediğin yerde sesli kayıt yapamazsın. Kameralar anlık görüntüyü sesli alabilir ama sesli kaydedemez. :) Bana sor sen bunları. :D

    YanıtlaSil
  4. Karın yağmamasını erkeklere bağlamak mı, ne saçma şeymiş bu, daha neler...:)
    Patlamayan mısır benim de başıma geldi. Uzun süre kaldığında mısırın içindeki nem oranı düşermiş. Ya patlamazmış ya da ufak kalırmış. Ben de sonradan öğrendim. :)
    Güzel bir derleme...Emeğinize sağlık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkeklerden nefret edilince konu bir şekilde bağlanıyor :) Demek ki bizim mısır da ondan patlamadı :) Yorumunuz için çok teşekkürler.

      Sil
  5. Ben de 80 gündür bir kitabı bitiremedim yoğunluktan dolayı, üzülüyorum gerçekten...

    YanıtlaSil
  6. Kitap epey kalınmış, umarım çabuk biter. Ben bu aralar kalın kitaplardan uzak duruyorum birazcık :)

    YanıtlaSil
  7. bu yazına da yapmıştım yorum :) spama bakıver :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baktım ve yayında yorumun Deep. Ben geç bakabildim yoruma :)

      Sil
  8. Kendince esprili bir yorum yapmak istemiş. Tabi daha çok okunmak için.

    YanıtlaSil