Powered By Blogger

26 Aralık 2022 Pazartesi

Sağlık camiasına bir katkı da benden...

Hastanede kan aldırdım. Kan alan adam da yanındaki kıza bir şeyler anlatıyordu. Kız daha yeni başlayacakmış bu kan alma işlerine. “Yarın gelirsin. Hatta dur şimdi göstereyim sana” dedi. Benden kan alırken aynı zamanda da kıza nasıl kan alacağını anlattı. Resmen benim üzerimden bir eğitim verildi.

YARGI, BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR…

Normalde Pazar akşamları kanal D’de, Yargı’yı izleriz. Ama kardeşim, “Saçmaladılar artık” diyerek onu izlemek istemediğini söyledi. Onun yerine Star’da, Çok Güzel Hareketler’i izledik.

AYAŞLI İLE KİRACILARI’NA DAİR İLK İZLENİMİM OLUMSUZ…

Ayaşlı ile Kiracıları kitabına başladım. Şimdilik pek beğendiğimi söyleyemem. Biraz daha okumaya devam edeceğim. Bu arada kitabın yazarı Memduh Şevket Esendal ne çok kitap yazmış. Böyle çok kitap yazmış yazarlara hayranımdır.

ŞİMDİ DE LEYLA…

Kardeşlerim dizisinde bu sefer piyango Leyla’ya çıktı. Her bölüm sonu birinin başına bir şey geliyordu. Bu sefer Leyla’nın başına bir şey geldi. Merdivenlerden düştü. Öldü mü, kaldı mı belli değil.

KOMİK BİR SKEÇ ÖNERİSİ…

Çok Güzel Hareketler’in, “Su Gelir Güldür Güldür” adlı skecini izledim. Uzun zamandır böyle güzel ve komik bir skece denk gelmemiştim. Gülmek isteyenlere, müsait zamanlarında izlemeleri için öneririm.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER’İN YILBAŞI BÖLÜMÜ OLACAK MI?

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümü olacak. Bakalım her yıl olduğu gibi Çok Güzel Hareketler’in de yılbaşı özel bölümü olacak mı? Her yılbaşı akşamı O Ses Türkiye ve Çok Güzel Hareketler arasında zap yapar dururuz biz.

EVET, O DA YAŞLANMIŞ…

Gülse Birsel, 30 Aralık’ta, Disney Plus’ta gösterime girecek olan, “Yılbaşı Gecesi” adlı filmi için programlara konuk oluyor. Bu programları izledikten sonra kardeşime, “Gülse Birsel de ne kadar yaşlanmış değil mi?” dedim. “Evet, sen programı izlerken ben de gördüm.” dedi. Yıllar geçiyor be.

NE SİYASİLERE NE DE İNSANLARA GÜVENMEK İSTEMİYORUM AMA…

Hiçbir siyasiye güvenmek istemiyorum aslında. Ama güvenmeden de olmuyor. İlla güvenmek istiyorum. Hiçbir insana güvenmek istemiyorum mesela. Ama olmuyor. Her şeye rağmen güvenmek istiyorum. Güvenmeden yaşayamazmış gibi geliyor bir insan bana.

 

 

 

 

18 yorum:

  1. Yılbaşında ben oses e bakmayı düşünüyorum ama evde misafir var. Son tahlilde misafirin dediği olur. ✌️

    YanıtlaSil
  2. PAzar akşamları show tv'de "Güzel Günler" dizisi hem kadrosuyla, hem senaryosuyla gülümsetiyor, huzur veriyor ve de sevgi dolu oluşuyla ruha iyi geliyor. Eski diziler gibi yani. İçinde şiddet yok, havuzlu villada oturan donuk bakışlı tipler yok. Tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle geçmiş olsun kan aldırmışsın, umarım sonuçların iyi çıkar:)
    Yargı bence iyi gidiyor, ben seyrediyorum, oyunculuklara bayılıyorum, konusu da bence güzel gidiyor:) Çok Güzel Hareketler sezon başında bayağı kötü başlamıştı ama dediğin bölüme bakayım bir ara:)))
    Kardeşlerim dizisinde Leyla ölmez bence diye düşünüyorum, her hafta bir heyecan vermek için farklı şekilde yazıyorlar:)
    Gülse Birsel yaşlandı evet ama çok severim o kadını, Avrupa Yakası dizisi efsane benim için, Yılbaşı filmini de merak ediyorum açıkçası:)))
    İnsanlara güven konusunda bir şey diyemem, herkesin yaşadığı durumlara ve olaylara göre değişir, yine de dikkatli ol derim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. İki haftaya belli olacak.
      Yargı'yı zaten kardeşim izliyor diye izliyorduk. O artık beğenmeyince artık izlenmiyor biz de.
      Dediğim skeci izlemelisin :)
      Leyla karakteri iyi karakter. Çıkmasını istemem. Avrupa Yakası benim için de efsane. Yılbaşı filminin fragmanını izledim sarmadı beni pek.
      Konu insansa, evet dikkatli olunmalı :)

      Sil
  4. güvenmek daha iyi gelir insana ama sadece güvencen onlarla bişi yapmıcan :)

    YanıtlaSil
  5. Yıllar geçiyor ama en çok biz yaşlanıyoruz gibi geliyor

    YanıtlaSil
  6. Hocam ben annem, babam dışında kimseye güvenmiyorum ve inan yaşanıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam yine gerçekçi bir yorum yaptın. Haklısın :)

      Sil
  7. Tıbba katkıda bulunmuşsun, ne güzel. :)
    Pazar günleri Güzel Günler'i izliyorum. Sevdiğim birkaç oyuncu var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ufak bir katkım oldu :) Herkes bu diziyi öneriyor. Bir bakmam lazım :)

      Sil
  8. Kan alma olayı trajikomikmiş:)

    YanıtlaSil
  9. İzlediğiniz diziler için bir şey diyemeyeceğim çünkü dizi hiç izlemiyorum. Kan verme olayında da umarım ciddi bir sağlık probleminiz yoktur. Geçmiş olsun size. Güven konusunda da haklısınız. Aile ve yakın dostlar dışında kimseye pek güven duyamıyorum.
    Güzel bir yazı olmuş. Tebrik ediyorum sizi. Kaleminize sağlık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizilere herkesin ilgili olmayabiliyor. Haklısınız. Tahlil iki hafta içinde belli olacak. Çok teşekkür ederim. İnsanın doğasında var güvenmek. Ama şu an yaşadığımız ortam da belli. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

      Sil