Powered By Blogger

9 Aralık 2022 Cuma

Google'da, "Ben neden sevilmiyorum?" diye aratanlar...

Google’da en çok aratılanlar arasında, “Ben neden sevilmiyorum?” sorusu varmış. Özellikle gençler sormuştur bu soruyu. Arkadaşlarının sevgilisi varken kendisinin sevgili bulamaması, böyle sorular sordurur insana. Hepsi bu nedenle değildir tabi. Ama nedenlerden biridir bu dediğim.

AKREPTEN EVCİL HAYVAN YAPMA FİKRİ…

Akrepten hiç evcil hayvan olur mu? İzlediğim yabancı bir dizide olduğunu gördüm. Hatta akrebe ip bağlayıp sokakta dolaştırıyordu karakter.

SAĞ SOLLA UĞRAŞIRSAN OLACAĞI BUYDU MUSK…

Elon Musk, dünyanın en zengin insanı olma özelliğini kaybetmiş. Elon, son zamanlarda iş dışında çok şeylerle uğraşıyordun. Bu kaçınılmazdı.

ŞEKER ZARARLI İSE HALA NİYE KULLANIYORUZ?

Okuduğum bir kitapta karakter, “İnsanlar bu şeker denen zehiri nasıl tüketiyorlar?” diye soruyordu. Zaman zaman aklıma takılıyor bu soru. Neden bize zararlı olan şekeri hala tüketmeye devam ediyoruz?

YARIŞMADAKİ İKİNCİ MİLYONER OLABİLİR…

Kim Milyoner Olmak İster’de, Batu adındaki genç 1 milyonluk soruya kadar gelmişti. Onun yeni bölümü yayınlandı mı acaba? Acaba Batu, yarışmayı kazanan ikinci kişi olabilecek mi?

TÜRKİYE’NİN YENİ HUYSUZ VİRJİN’İ…

Tutkum Boğuşmak diye stand-up yapan biri var. Türkiye’nin yeni Huysuz Virjin’i olabilir. Bir de siz izleyin bakalım. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum?

LA LA LAND…

Tam 6 yıl önce bugün, La La Land vizyona girmiş. İsmini duydum ama hiç izlemedim. Belki de izleme vaktim gelmiştir. Ne dersiniz?

ÇOK KİTAP OKUMASAM DA…

Çok kitap okuyan biri olmasam da daha çok kitap okumak için yapılacaklar veya neden kitap okumalıyız başlıklı yazıları, İnstagram’da gördüğüm içerikleri, denk geldikçe okurum.

 

 

    

 

21 yorum:

  1. Bence insanlar bir de kendini sorgulamalı. :)) Her şeyi, tüm fedakarlığı karşıdan bekleyen bir kafa yapısında bazı insanlar. Önce sevmek nedir o öğrenilmeli, sevmek öyle kuru lafla olan bir şey değil, çaba gerektirir.

    YanıtlaSil
  2. Hangi film miş o akrebi evcilleştiren film :D Merak ettim Fragmana bakıcam :D

    YanıtlaSil
  3. Selam aleyküm Çok iyi bir içerik olmuş hocam

    YanıtlaSil
  4. Çok kitap okumasak ta ne bulsak okumaktan vaz geçemiyoruz, La La Land 2 kere başladım ama bitmedi, bilmiyorum sanırım ben çok müzikli/danslı film sevmiyorum :), Batu 1. olsa da sevinsek, milyonluk soruyu muhakkak başka bir yerlerde görürdük yayınlansa, Şeker çok fena ama bağımlıyız vaz geçemiyoruz ben deniyorum vaz geçmeyi arada sırada sonra naasılsa öleceğiz deyip en çikolatalısından bi şey yiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne bulursan okumak da çok güzel. Çok müzikli ise ben de beğenmem :) Yeni bölümü bu akşam galiba Kim Milyoner Olmak İster'in :) Hepimiz öyleyiz. Nasılsa öleceğiz deyip yiyoruz :)

      Sil
  5. Kitap ile ilgili yazılar güzel oluyor gerçekten :) Akrep bu, ne olur ne olmaz değil mi :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de beğenecek miyim bakalım :) Akrep dizinin ilk bölümünde aramızdan ayrıldı zaten :)

    YanıtlaSil
  7. Her zaman doğruları söyleyen sevilmez, evet :) Bazı şeyler bana da çok tatlı gelmeye başladı bu aralar. Hayvanın karakteri o yani. Haklısın.

    YanıtlaSil
  8. Akrepten evcil hayvan olur mu? Bilemedim, değişik geldi bana aynı zamanda korkutucu.
    Kitapla ilgili her türlü yazı ilgimi çekiyor doğal olarak:) Şeker gerçekten aşırı zararlı, mümkün olduğunca az tüketmek gerekiyor. Diyeceksin ki; ''bana söylüyorsun sen yapabiliyor musun?'' Tatlı, çikolata görünce dayanamıyorum o ayrı ama çlçüsünde yemek gerekiyor:)))
    Yaa:) La La Land sevdiğim filmlerden, birkaç hafta önce instgramda hikayemde paylaşmıştım, Ryan Gosling'i çok severim:) Müzikal seviyorsan izle derim, ben çok sevdim filmi:))) Aşırı tatlı bir film bana göre:)))
    ''Ben neden sevilmiyorum?'' sorusu psikolojik içerikli, altında yatan nedenler çok farklı olabilir, davranışlar, yaşananlar, içinde bulunduğun durum ve ortam çok önemli:) Ayrıca başka bir bakış açısıyla bakarsam da herkes tarafından sevilmesek de olur, ben öyle düşünüyorum, herkesin beni sevmesine gerek yok, zaten ben de herkesi sevmiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi icabı yapmışlar işte :) Adın üstünde Kitap Keşfi :) Çikolatayı kim hayır diyebilir ki :) La La Land biraz izlerim sararsa devam ederim :) Bizi sevmesi gerekenler sevsin yeter :)

      Sil
  9. alla alla bizim ülkede kimse sevilmiyor demekki:)

    YanıtlaSil
  10. Akreple ip bağlayıp gezdirmek mi? Ya bizi ısırırırsa sahibini ısırmaz diye garanti veriyorlar mı? 😂🤭
    Maalesef arkadaş çekildi ve dörtyüz bin aldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garantisi yok :) Çekildi bir de çok düşündü. Sıkıcı bir hal aldı sonra.

      Sil
  11. Akrepten evcil hayvan yapma fikri gerçekten çok ilginç:) Elon musk tam bir manipulasyoncu idi hak etti dediğiniz gibi. Google da bile insanların nasıl bir psikilojide olduğu ortaya çıkıyor malesef:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginç olsun diye akla mantığı aykırı her şeyi yapıyorlar :) Elon, yanlış sularda yüzdü çok :) Google'ın bilmediği şey yok :)

      Sil