Powered By Blogger

21 Temmuz 2022 Perşembe

Netflix'in yaptığı iş hiç kolay değil...

     Netflix, 970 bin abone daha kaybettiğini açıklamış. Haberde detay yok. Ne olmuş, neden kaybetmiş, bunlar yazmıyordu. Ama şunu düşündüm: Netflix’in yaptığı iş çok zor aslında. Devamlı yeni içerik üreteceksin. Bu ürettiğin içerikler de çöp olmayacak, kaliteli olacak. Hepsi kaliteli olmasa bile, yaptığın birkaç içerik ses getirecek, platformu alıp yürütecek. Mesela, Squid Game gibi.

CÜBBELİ AHMET HOCA BU SEFER GÜLDÜRMEDİ…

     Yıllar sonra Cübbeli Ahmet Hoca, Teke Tek’e çıktı dün akşam. Bu sabah baktığımda program YouTube trendlerde 4’üncü sıradaydı. Programın izlediğim kısımlarında hiç gülmece falan yoktu, eski programlardaki gibi. Çok önemli konulara değindi. Bazı aşırı dini grupların ülkemizi karıştırmak istediklerin falan bahsetti. Birileri bahsettiği konular hakkında bir şey yapmalı, önlem almalı muhakkak.

BİZİM OYUNCULARIMIZ AVRUPA VE AMERİKA’DA YAPAMIYOR…

     Dizilerde oynayan kadın oyuncularımızdan biri Avrupa’ya açılmak istediğini söylemiş. Bizim oyuncularımız açılamıyorlar maalesef. Dizilerimiz açılıyor bak. Hem de baya ses getiriyor. Ama bir oyuncumuz gidip Avrupa veya Amerika’da çok önemli yerlere gelemiyor. Genlerimizde bu yok gibi. Biz ülkemizden dışarıda bir şeyler yapamıyoruz. Oraların kültürüne ayak uyduramıyoruz.

ELON MUSK YİNE ACAYİP BİR ŞEYLE GÜNDEMDE…

     Gün geçmesin ki Elon Musk kardeşimizden ilginç haberler gelmesin. Bu sefer de zihnini, bulut sistemine yüklediğini söylemiş. Bunu Webtekno haberleştirmiş. Haberin başlığında da “Şifresini unutmasa bari” demişler. Seviyorum Webtekno’nun böyle başlıklarını. Eğlenceli oluyor. Kim bilir daha ne enteresanlıkları vardır Elon kardeşimizin de açıklamıyordur.

12 yorum:

  1. Netflix birazını Disney Plus a kaptırdı galiba abonelerin, yakında LOTR dizisi de gelecek amazon a biraz da oraya gitmiştir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar çok seçenek var ki artık :) Olabilir, haklısın.

      Sil
  2. bizim oyuncular yurtdışında oynayamaz, amerikada oynayamaz örneğin, bizimkiler oynamıyor zaten, sadece duruyorlar :) netflix lgbt kanalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oynayanlar da var şimdi Deep öyle deme :) Lgbt olsa çoktan kapatırlardı burada Deep :)

      Sil
  3. Hocam Cüppeli Ahmet Hoca ve tarikatını pek bilmiyorum ama sanki söyledikleri, daha önceden olduğu gibi büyük bir tehlikenin habercisi...

    YanıtlaSil
  4. 1. anektod : Artık Netflixte şifre paylaşılmadığı için insanlar netfilixlerini sildiler ayrıca içerikler artık eskdi ve yeni dizi filmlerin güzel olmadığını düşünüyorum.
    3. Türkler Dünya üzerinde ırkçılığa çok fazla maaruz kaldıkları içinde yükselemiyorlar. Dünya starı olan oyunculardan daha iyi oyuncularımız var ama önlerinin kolay kesildiğini düşünüyorum.
    4. Elon Musk'ı pandemi öncesine kadar önemsiyordum fakat artık dozunu aştığını düşünüyorum. Gerçekten para yanlış ellerde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.anektod: Söylediklerin Netflix'in abone kaybını açıklıyor.
      3.anektod: Evet, Türkler olarak sevilmiyoruz.
      4.anektod: Bu adam nasıl oldu da böyle cıvıdı hala anlayamıyorum.

      Sil
  5. Elon Musk da kafayı yedi bence🤣🤣🤣. Netflix iyi gidiyor aslında kaliteyi bozmasa bari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elon Musk gerçekten de bir şeyler oldu :) Netflix'ten yeni bir atak bekliyorum.

      Sil
  6. Netflix çok kötü içeriklere yer veriyor artık maalesef.
    Ahmet Hoca ve diğerleri neler yapıyor, nasıl ilişki yumağı içindeler ki birbirlerine böyle yok kasetti, yok haberdi çamurlar atıyorlar.. Hepsi berbatlar.. Kumpas diye bir dizi başlamış, FTÖ olaylarını gerçekçi ve itirafçılarla anlatan. 2 bölüm yayınlanmış, izlemeli ve izlettirmeli herkese..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netflix'den meğer baya kişi memnun değilmiş bu aralar.
      Hiç bir dini gruba öncelik tanınmamalı ve önemli yerlere getirilmemeli. Sadece liyakat dikkate alınmalı bence Momentos.

      Sil