Powered By Blogger

6 Nisan 2020 Pazartesi

Koronavirüs nedeniyle seyirci alınmayan Kim Milyoner Olmak İster'de seyirci jokeri nasıl kullanılacak?

Kim Milyoner Olmak İster
foto kaynak: sozcu.com.tr

     Koronavirüs nedeniyle Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına artık seyirci alınmıyor. Peki yarışmacı, seyirci joker hakkını nasıl kullanacak? Seyirci yerine bir tane uzman almışlar. Yarışmacı ihtiyaç duyduğunda uzmana sormak istiyorum diyor. Uzmana bağlanılıyor görüntülü olarak. 1 dakika içinde uzmanın soruyu cevaplama süresi oluyor. Peki uzman kim biliyor musunuz? 1 milyonluk soruyu bilip bu alanda bir ilki gerçekleştiren Arda Ayten.

11 yorum:

  1. Arda Ayten'i izlediğimde çok sevmiştim. Fikirleri, düşünceleri gerçekten çok hoştu. Aynı zamanda çok bilgili birisi olmalı. Uzman denilebilir mi bilemiyorum ama bence güzel fikir olmuş. Yeni bir tat katabilir programa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanla göreceğiz nasıl katkı yapacak programa.

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Eveettt ben de bu akşam izledim☺️Fikir çok hoş bence ama adına uzman denmemeliydi sanki.. Çünkü uzman deyince sorunun içeriğine göre, konunun uzmanı birine danışmayı düşündürüyor insana.. Ne bileyim sürpriz joker, şansımızı deneyelim 😁 işte öyle aklıma geliveren saçma iki isim gibi yani ama uzman diye bağlanmak olmamış orda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 milyonu aldı ya. Uzmanlık oradan geliyor herhalde :)

      Sil
    2. Tabii canım birçok konuda uzman seviyesinde olduğu kesin bu çocuğun şimdi hakkını yememek lazım. Onu koymaları çok mantıklı olmuş ama ben farklı bir joker ismi olmalıydı diyorum yine de☺️

      Sil
    3. Fikrimde ısrarcıyım diyorsun :)

      Sil
  4. Bence de :) En azından şimdilik.

    YanıtlaSil