Powered By Blogger

12 Mart 2020 Perşembe

13 bin lira para verip katlanabilir telefon almayın...


     Hakkı Alkan ile Rahşan Gülşan, Samsung’un katlanan telefonu üzerine konuştular. Dikkat çekici şeyler söylediler. Yeni bir ürün olduğu için ortaya çıkacak eksi yönlerin bilinemediğini ve bu nedenle 13 bin lira para verip bu ürünü almaktan kaçınmamız gerektiğini söylediler. Ürünü kullananlardan duyduklarına göre, devamlı aç kapa yapmaktan dolayı katlanan bölümün aşındığını söylediler. 

Katlanabilir telefon
foto kaynak: posta.com.tr
     Ayrıca kum, taş vb. gibi şeylerin arasına kaçması durumunda da yine o bölüm pert oluyormuş. Yani kısacası bu katlanan telefonlarla ilgili almamız gereken daha çok yol var. Bu arada Hakkı Alkan tabi duyduklarıyla kalmayacak. Telefon incelemesi de yakında kanalda olacak.

7 yorum:

  1. Katlanmasa da 13.000 TL veremem:)))

    YanıtlaSil
  2. Bu telefonun tanıtım canlı yayını izlemiştim. Tanıtıma ana merkezden katılan olmamıştı. Ayrıca çekimi de bu telefonlarla yapılıyordu. O kadar övüldü ki almayacak olan ikna olup alırdı. Birkaç yerde ise kırıldığı haberi verildi dedim o kadar övülen telefon bu muydu zaten çıkışı bir ay olmadı. Ahhh bir de nerde o paraa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep olumsuz şeyler duydum. Bakalım geleceği nasıl olacak telefon piyasasında? Para olsa bende İphone 8 plus almayı düşünüyorum.

      Sil
  3. on üç bin tl verip o telefonu almam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz almayız ama muhakkak alacak olanlar vardır kardeşim.

      Sil