Powered By Blogger

10 Ocak 2020 Cuma

İphone 6s telefonumu niye her gün şarj etmek zorunda kalıyorum?

yeni batarya almam lazım
foto kaynak: unsplash.com

     Telefondan anlayan arkadaşlarım Mustafa ve Tolga’ya sordum. “Her gün İphone 6s telefonumu şarj etmek zorunda kalıyorum. Neden böyle?” diye. İkisi de ayarlar kısmından bir yere girdiler. “Batarya %80’e yaklaşmış” dediler. “Yani, ne demek?” diye sorduğumda, “Senin batarya bitmiş. Yeni bir batarya almam lazım” dediler. Birde bu çıktı şimdi. “Orijinal batarya mı alayım yoksa ucuz batarya mı?” Kafamda yine deli sorular yine.

15 yorum:

  1. Benim naçizane tavsiyem, kesinlikle orjinal alın. Şarj aletinde bile ben güya ucuz alıp, çarçabuk bozulduğu için 3.de gidip mecburen orijinali aldım. Hem en başta almadığım için önce 3 tane ucuz şarja aynı parayı zaten verdim, hem de boşuna bataryaya zarar vermiş oldum🙄

    YanıtlaSil
  2. Şarjı değiştir ben de eskiden 4S döneminde bir kez değişmiştim, hiç sorun olmuyor. Orjinal taktır.

    YanıtlaSil
  3. Orjinal olmayan bataryalar patlıyor ya...bosver Sen orjinali al

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bende 6s kullanıcısıyım ve pil sağlığım %79 'a düştü çareyi 20000 mAh taşınabilir powerbank almakta buldum.(kamp vb durumlarda hayat kurtarıyor). 6s'in pil kapasitesi düşük olduğu için sıfır bir pilde maksimum bir gün idare edebiliyor ve buna oyun, video izleme eklenince süre daha da kısalıyor. Ama pil alacaksanız orijinal almanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Detaylı yorum için çok teşekkürler. Bende orijinalde karar kıldım.

      Sil
    2. Rica ederim güle güle kullanın 😊

      Sil
  5. Verilen bilgiler için teşekkür ederiz, takipteyiz.

    YanıtlaSil
  6. 6s e yakında güncelleme gelmeyecek ve elimizde patlayacak :) O yüzden yeni telefon araştırması yapmak daha mantıklı :)

    YanıtlaSil