Powered By Blogger

21 Ocak 2020 Salı

1999 yılında yazılmış bir blog yazısını okumak...


     21 Ocak 2020 Salı. Neden bu şekilde tarih atarak başladım bu yazıya. Dün internette bloglarla ilgili araştırma yaparken bir blog yazısı ile karşılaştım. Bir günlük yazısı. 1999 yılında yazılmış. Tam 21 yıl önce. O kişi de yazısına o günün tarihini atarak başlamış. Ne tuhaf değil mi? Belki o yazıyı yazan kişi hayatta bile değil şu an. 

blog yazısından etkilenmek
foto kaynak: unsplash.com
     Ve ben okuyorum o yazıyı. Kim bilir belki bundan yıllar yıllar sonra yazdığım bu yazıyı da bir başkası okuyup, aynı benim düşündüğüm şeyleri düşünüp, hissettiklerimi hissedecek. Fazla nostaljik mi davranıyorum sizce? Bilmem kaç yıllar sonra bir başkasının hislerine tanık olmak, o hisleri benim de yaşamam ilginç geliyor bana.

12 yorum:

  1. Ben ilk yazdığım yazıya bile şimdiden baktığımda vay be zaman ne çabuk akıyor diyor hüzünleniyorum evet evet bizede seneler sonra bakanlar okuyanlar aynı şekilde düşünecek :)

    YanıtlaSil
  2. Blogumda çok fazla düzenleme yaptığım için ilk yazılarım hep kayboldu ama hatırlıyorum ne olduğunu, Sephora Paletimle Makyajımdı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke kaybolmasaydı. Ama hala hatırlaman çok güzel :)

      Sil
  3. Keşke yazıyı paylaşsaydın Cem, ben merak ettim o yazıyı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşmayı düşündüm aslında. Ama zaten çok eski bir yazı. Silinir gider. Bende boşa link vermiş olurum diye link vermedim.

      Sil
  4. Yaaa ne güzel birşey işte.. Benim de yazmaktaki en büyük amacım bu, yıllar sonra bile olsa birilerinin hayatına, duygularına dokunabilmek 🙏🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatın içinden yazıların zaten. Muhakkak dokunacaktır bence de :)

      Sil
  5. yazıyı çok kerak ettim gerçekten😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar baktım bulamadım yazıyı. Bulsaydım linkini koyacaktım bu sefer :)

      Sil
  6. çok ilginçmiş... ben de bulamadım merak etmiştim

    YanıtlaSil