Powered By Blogger

20 Aralık 2019 Cuma

Bloğumda neden Çince reklamlar çıkıyor?

     Bloğumda hep Çince reklamlar var. Neden Çince reklamlar çıkıyor bilen var mı? Çince bir siteye de girmedim. Benim Çince bir siteyle ne ilgim olabilir? Başka bir soru: Bu reklamları sadece ben mi görüyorum bloğumda, yoksa sizde benim bloğuma girdiğinizde bu reklamları görüyor musunuz? Ya da sizin bloglarınızda da bu reklamlar çıkıyor mu? 

Çince reklamlar neden çıkıyor?
foto kaynak: unsplash.com
     Sayfadaki birkaç reklam da değil. Tüm reklamlar böyle. Arkadaş ben Çin’de yazan bir Blogger değilim. O zaman benim reklamlarımı Çin’liler niye istila ediyor? Gerçi bu reklamlar Çince mi onu bilmiyorum ya. Bu reklamlardaki yazıların hangi alfabeye ait olduğunu bilecek bir dil bilgim yok sonuçta. Millet söz sizde. Dökülün bakalım.

16 yorum:

  1. Farkettim, sadece senin bloğunda öyle ve değişik bir dil :)

    YanıtlaSil
  2. Genelde bir yere gittiysen çıkar öyle reklâmlar. İsrail'den ve Yunanistan'dan sonra çok çıkmıştı öyle reklamlar. Ama ben şu anda trendyol reklamı görüyorum sende. Hoş hiç girdiğim bi site de değildir ama herhalde basmışlar reklam ücretini :) Bi para kazanabiliyor musun bu reklamlarla. Bana gereksiz sayfa kirletimi gibi geliyor da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok be Handan nerdeee. Blogdan para kazanmak hayal.

      Sil
  3. sağda dermoeczanem reklamı üstte bauhaus reklamı var sıkıntı yok hepsi bir hafta içinde sprguladığım şeyler ile alakalı reklamlar

    YanıtlaSil
  4. Bloğunuzda girdiğimde karşıma çıkan reklamlarınız Türkçe ...
    Bir sıkıntı yok ..

    YanıtlaSil
  5. Bu genelde bildiğim kadarı ile sizin google hesabınızla açmış olduğunuz ip adresi ile bilgisayarınızda nereleri gezerseniz, googlein yapay zekası bunları sizin hoşunuza giden beğendiğiniz özellikler şeklinde kaydediyor ve reklam olarak bloglarda hatta hangi site reklam alıyorsa artık,o sitelere giriyorsanız orada bile size bu reklamların görünemsini sağlıyor..Googlein yapay zekasının böyle bir mahareti var maalesef yani bizleri açıkara takip ediyor ve kaydediyor..Ama tabii bazı istisnalar hariç olabilir..Sen gezmediğin halde geliyorsa, googlein yapay zekasının bloguna reklam vermek için özellikle de çinlilerden başka bir şey aklına gelmiyorda olabilir..😊

    YanıtlaSil
  6. çince göremiyorum musa maehwa aktarıma başla galiba bir tür pc oyunu

    YanıtlaSil
  7. şu an hepsi Turkçe reklamlarının

    YanıtlaSil
  8. ilk defa telefondan giriyorum bloğuna misyoner reklamlar çıkıyor ne ayaksa asads isa tanrı mıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarihi bir kenara not edeyim. Telefon ilk giriş tarihi olarak :)

      Sil