Powered By Blogger

4 Kasım 2019 Pazartesi

Fatih Portakal'ı izlemektense Gülbin Tosun'u izlemeyi tercih ederim...


     Neden böyle söyledim peki? Fatih Portakal haberlere yorum yaparken sanki bir muhalefet partisinin genel başkanıymış gibi yorumlar yapıyor. Bana çok ön yargılı geliyor kendisi. 

     Ama Gülbin Tosun öyle değil. O sadece haberleri sunuyor. Belki birkaç haberden sonra da kısacık bir yorum ekliyor. Bu nedenle bana daha sempatik geliyor. Bu arada bu hafta sonu fark ettim. Gözlük kullanmaya başlamış. Gözlük takmak spikerlerin kaderi galiba. Bir gün her spiker o gözlüğü takacak gibi. 

Gülbin Tosun
foto kaynak: fox.com.tr
     Bi aralar Fatih Portakal’da gözlüklüydü. Kanal D haberde muhabir olarak çalıştığı zamanlardan hep gözlüklü hatırlarım kendisini. Sonra çizdirdi mi ne yaptı, gözlükler gitti. Yıllarca gözlüklü olarak hafızama kazınmış, gözlüksüz görünce yadırgıyorum. 

     Son zamanlarda Fatih Portakal yaptığı bazı yorumları uzatıyor da uzatıyor. Sıkılıyorum artık yorumunu dinlemekten. “Tamam, ne demek istediğini anladık. Lafı bu kadar uzatmana ne gerek var” derken buluyorum kendimi. Peki yaz sizce? Siz ne dersiniz bu yazdıklarıma?

13 yorum:

  1. Fatih portakalı severim ve seyrederim farklı şekilde sunmak istiyor içinden gelerekte kendi duygu ve düşünceleri ide aktarıyor daha iyi oluyor bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendine has bir yapısı var, ona diyecek bir şey yok.

      Sil
  2. Yayın politikaları öyle demekki,çok izleniyorlar.Artık biz TV de ilk önce Fox a bakıyoruz ne var ne yok diye.Aslında tarafgirliği ilk yapan diğer kanallar oldu hala da öyleler.Kendilerindeki herşeyi pembe gösterme hevesi o kadar çok ki bu kadarı fazla diyoruz.Çünkü yaşamın içinde hiç de anlatıldığı gibi olmadığını bizzat görüyoruz.Neyse bu konuda daha yazabilirim ama kalsın. Gülbin Tosun geçekten ciddi sunuyor haberleri,iyi bir sunucu.Gözleri bir aralar sulu sulu kızrmış gibiydi sonunda çözümü gözlükte bulmuş demekki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kanallara bende bakmıyorum. Evet, Fox çok izleniyor. Bu bir gerçek. Gözlerinin sulu sulu olduğunu ben fark etmemiştim bak :) Ekran bozuyor gözleri ya.

      Sil
  3. Artık haber izlemektense okuyorum ben. En güzeli gerçekten. En azından az bir torum katıyorlar işin içine. Yoksa pandanın doğumunu bile siyasete katabilme gibi olağanüstü becerileri var spikerlerin :D

    YanıtlaSil
  4. Fatih Portakal'ın sunumunu başarılı buluyorum yeri gelince muhalefeti de eleştiriyor. Objektif buluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk başlarda objektifti. Şimdilerde o kayboldu gibi.

      Sil
  5. Bazen yorumları abarttığı noktasında aynı fikirdeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hocam. Haber değil de sanki bir yorum programı izliyormuşum gibi oluyorum.

      Sil
  6. Artık tarafsız haber kanalı kalmadı ne yazık ki.Ben şahsen izlemiyorum çok okuduğumda söylenmez ama bakacağım zaman internet sitelerinden kendim okumaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil