Powered By Blogger

16 Kasım 2019 Cumartesi

Çok Güzel Hareketler 2'nin Masterchef skeçini beğendiniz mi?


     Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin Masterchef skeçini izlediniz mi? İzlediyseniz beğendiniz mi? Ben izledim ve beğendim. Tam bir zillik skeçti. Gerçi skeçin sonunda unuttukları sahneyi yeniden oynamaları enerjiyi biraz düşürdü. Atakan Çelik, Danilo Zanna’nın taklidini çok iyi yaptı. Özellikle o, “Abicim” kelimesini bire bir. 

Çok Güzel Hareketler Masterchef
foto kaynak: magazinkolik.com
     Skeçin bomba hareketi ise Mehmet şefin Mustafa’yı devamlı kovmasıydı. Cihan da harika yapmış Mehmet şefi. Bu skeçten sonra gerçek Masterchef’i izledim tv8’de. O kadar da beğenmedim. Danilo hiç olmamış oraya. Var mı yok mu belli değil. Oraya daha bir baskın karakter lazım. Program hiçbir yerinden yakalayamadı beni. İşin özü: Çok Güzel Hareketler’deki Masterchef’i gerçeğinden daha çok sevdim.

14 yorum:

  1. Bastır şef, adıda güzel bulmuşlar...çok guldum

    YanıtlaSil
  2. çgh 2 seviyom izliyom arada izlerim bunu da madem netten :)

    YanıtlaSil
  3. Bence iyi polis kötü polis yapiyplorlar masterchief te hepsi koti olsa tepki çeker hepsi iyi olsa sıkıcı olur denge kurmak içindir Danilo.gibi yumusak biri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam da Danilo yok gibi kırk yılda bir konuşuyor :) Bu yarışma Danilo'ya uygun değil bence.

      Sil
  4. Arada izliyorum ama bunu izlemedim. Bakayım bir ara.

    YanıtlaSil
  5. Skeçe çok güldüm, Danilo karakteri başarılıydı. Yarışöanın gerçeği inin bir kurgu olduğunu düşünüyorum, Danilo rolü de bu kurguda denge rolünde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Danilo çok iyiydi :) Denge rolü olduğuna şüpheliyim hocam.

      Sil
  6. Yazıya link koysana, hemencik izleyelim:) Neyse buldum izledim, Somer şef biraz tutuk kalmış. Danilo ile Mehmet şef iyiydi, özellikle de Mustafayı kovması:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mustafa'yı kovması skeçin en güzel yerleriydi Duo :)

      Sil