Powered By Blogger

10 Kasım 2019 Pazar

Ben Fero'nun Arkadaş şarkısı değerlendirmem...


     Şarkının çoğunda hecelemiyor. Sadece nakarat kısmında heceliyor. Aslında hecelemek ona daha fazla yakışıyor. Şarkıyı nakarat kısmına kadar çok hızlı söylüyor. Tam bir rapçi gibi. Daha doğrusu klasik bir rapçi gibi. Ben Fero hecelemenin dışında hızlı da söyleyebiliyormuş. Belki de bunu özellikle yaptı, sadece heceleyebiliyor, hızlı söyleyemiyor diyenlere karşı. Biladerim İçin ve Demet Akalın şarkılarından bir tık daha aşağıda geldi bana. Ama dinlenebiliyor, onda sorun yok.

Ben Fero
foto kaynak: haberturk.com

ÖZNUR, OPPO MARKA TELEFON ALMIŞ…
Şarjından çok memnun. İphone gibi değil diyor. Ben günlük şarj edemem telefonu diye ekliyor. Gerçekten de öyle. Günlük şarj ediyorum ben telefonu. Acaba 6s’lere özel bir durum mu yoksa tüm İphone’lar da mı böyle?

GRİPTEN DOLAYI GİDEMEZMİŞ Mİ İNSAN?
Abdullah Avcı, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa ligi maçı için takımının başında Portekiz’e gidemedi. Nedeni ise: Ağır bir grip geçirmesiymiş. “Grip bu kadar hasta eder mi adamı ya?” deyip eleştirmiştim kendisine. Ama gerçekten öyleymiş. Bende gripten kafayı kaldıramıyorum, devamlı yorgunum ve dinlenmek istiyorum.

OTOBÜSTE VE SERVİSTEKİ ŞEKERLEMELERİMİ ÖZLEDİM…
Otobüste olsun, serviste olsun çok güzel şekerlemeler yapardım ben. O kadar iyi olurdu ki. “İneceğim yere az kaldı. Bir daha uykuya geçmeyim, yoksa uyanamam” diye kendime söylenirdim. O kadar tatlıydı. Ama bu yıl o şekerlemelerden eser yok. Bir türlü uyuyamıyorum.

6 yorum:

  1. Ben Fero aynı ya sanki. iphone ile ilgili şunu söyleyeyim, bi müddet sonra pili yıpranıyor ondan her gün şarja koyman gerekiyor, yenile bence:) Geçmiş olsun, iyi bak kendine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, aynı gibi. Yenilemeyi düşüneceğim. Teşekkürler Duo 😀

      Sil
  2. Sana Oppo sponsorluk anlaşması falan mı teklif etti hayırdır? :)

    YanıtlaSil
  3. İphone'lar cümleten öyle Cem :)))
    Samsung ona nazaran bir tık daha iyi.
    Şuana kadar en iyisi SONY oldu şarj açısından bende.
    Oppo bilmiyorum tabii ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İphone'un buna bir çözüm bulması lazım :) Sony hiç kullanmadım bak. Oppo'nun da yakında ne olduğu belli olur şarj açısından.

      Sil