Powered By Blogger

2 Şubat 2019 Cumartesi

Devamlı güncellenen blogları neden seviyorum?


     Devamlı güncellenen blogları seviyorum. Devamlı güncellenen dediğimde, her gün de olabilir belli zaman aralıklarıyla da olabilir. Ama bir şekilde güncelleniyor olması gerekli. Öyle blogları takip etme motivasyonu daha çok oluyor. Devamlı güncellenen blogları daha çok takip ettiğimi söyleyebilirim. 

devamlı güncellenen bloglar

     Bazı bloglar var ki yazı giriyorlar ama ne zaman yazı girecekleri belli olmuyor. Onları yargılamıyorum tabi. Herkesin zamanı olmayabilir. Ama bir bloğun ne zaman yazı gireceğini biliyorsam onun bloğuna genelde bakıyorum. “Yeni yazı yazmıştır. Bakalım ne yazmış?” diye. Hele ki her gün yazı girme olayı yapıyorlar ya, en sevdiğim. Bu ara birkaç blog şubat ayı boyunca her gün yazı gireceklermiş bloglarına. Bakalım şubat ayı boyunca neler yazacaklar?

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/2BT7j_aa-oA

40 yorum:

  1. Onları bende merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. bende seviyorum devamlı güncellenen blogları.bir kaç dönem uzun uzun ara vermiştim.şimdi bir gayret yazmaya çalışıyorum.ama çalışansanız ve büyük şehirde yaşıyorsanız ve üst üste zorluklar yakanızı bırakmıyorsa bazen zorlayıcı olabiliyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. İnsanın vakti olmayabiliyor. Fırsat bulduğunuzda yazın bizde okuyalım 😉

      Sil
  3. Blogda en aktif geçirdiğim zamanlar yaz tatilleri oluyor :) Şubat ayı olayını ben de merakla bekliyor olacağım. Katılmayı çok isterdim ama maalesef yoğunluktan katılamıyorum. Aktif blogları ben de seviyorum, keşke ben de o bloglara dahil olabilsem ama maalesef bu yıl aynı anda doktora, lisans ve açıköğretim okuduğum için takdir edersiniz ki yazılarımın süresi uzuyor. Ben de az ama kaliteli yazmaya gayret ediyorum. İnşallah başarıyorumdur. Sizi de ilgiyle takip ediyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğitim hayatınızda sonsuz başarılar. Beni de takip ettiğiniz için çok teşekkürler 😉

      Sil
  4. 2 yıldır her gün 2 veya bir yazı yazdım.Toplam 1040 konum olmuş.302 kelimeyi optimize edip 1.sırayı almışım.Calisinca karşılığı oluyor...Hergun yazmayı tavsiye ederim..Ben yazmaya iş olarak bakıyorum.Is ise disiplin istiyor..Hobi yazanlara saygım var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu performansından dolayı benim de sana saygım çok Sibel 👍

      Sil
  5. Ben işte zamanı çok olamayan o fukaralardanım Cem. O yüzden kendime bile meydan okuyamadım 😇😇

    YanıtlaSil
  6. Bakalım ne kadar kolay olacak 😀

    YanıtlaSil
  7. Güncel blogları kim sevmez ki. Ben kişisel blogumda en az haftada bir yazı yazıyorum. Fakat ikinci blogumda ise hergün yazı yazıyorum artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin haftalık yazılarını kaçırmıyoruz zaten Mustafa 😉

      Sil
  8. Devamlı güncel bloglar bir adım öndedir ama herkesin zamanı olmuyor ne yazık ki :) güzel bir eleştri

    YanıtlaSil
  9. Gevezeyim galiba.O yüzden yazılarım uzun oluyor.Haliyle de çok sık aralıklarla yazamıyorum.Ama ayda 3 yazı yazmaya çalışıyorum.Yalnız haklısın düzenli yazmak gerek :)

    YanıtlaSil
  10. Kısa kısa ve devamlı yazmak için yeni bir blog açmam gerek. Güncel çok konu geliyor aklıma her gün aslında. Ama önce ilk çocuğum Duo Diyeti büyütmek istiyorum özenle, sonrasına bakacağım...

    YanıtlaSil
  11. Ben ara sıra takip ettiğim blog listemi gözden geçiriyorum. Uzun süre yazı yazmamış olanları tespit edip takibi bırakıyorum. Güncel blogların başımın üstünde yeri var :)

    YanıtlaSil
  12. https://muhammedsema1001.blogspot.com/2019/01/beklemek.html

    YanıtlaSil
  13. Blog yazarları birliğinden sizleri takip ediyorum. Harika yazılarınız var bravo iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  14. Bende yeni güncel bloglar keşfetmeyi seviyorum.

    YanıtlaSil
  15. Sürekli güncellenen siteleri ben de seviyorum. Blogu takip edenler bir beklenti içindeler ve bunu karşılamak gerekir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O beklentiyi bende köşe yazarlarından biliyorum. Eğer yeni yazı yazmadıysa moralim bozulurdu. O yüzden bir blogcu ne zaman yazıyorsa yazılarını aynı günlerde yazmaya özen göstermeli bence.

      Sil
  16. Size katılıyorum Cem Bey, ben de devamlı faaliyet gösteren blogları çok seviyorum, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba güncel blogları sevenler olarak sayımız hiç de az değil.

      Sil
  17. Sana katılıyorum ☝🏻 bende elimden geldiğince sık yazmaya özen gösteriyorum bir plan belirledim kendime her gün yazamasam bile iki günde bir yazı paylaşmaya özen gösteriyorum.

    YanıtlaSil
  18. challenge sayesinde her gün yazcaklar eveeet :)

    YanıtlaSil
  19. Devamlı güncellenen yani içerik üreten bloglar kesinlikle çok iyi bloglardır. Bazı bloglara bakıyorum bir yazı yazdıktan sonra aylar geçmesine rağmen içerik üretmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylar geçmesine rağmen içerik üretmeyen blogla bağ kuramıyorum. Her gün güncellenen bloglara ise hayranım.

      Sil
  20. Aksaklıklar olsa haftada bir gün, buda muhtemelen Pazartesi günleri olacak ekilde düzenli olarak yayın girmeyi düşünüyorum nden sonra. Kitaplara Kaçanları ara ara ziyarete beklerim öyleyse. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım her pazartesi yazabilirsiniz hocam. Tabi ki geliriz.

      Sil