Powered By Blogger

12 Şubat 2019 Salı

Ayşe Özyılmazel'i Posta gazetesi okudu diye eleştirmek...


     Ayşe Özyılmazel, Posta gazetesini okurken çekilen fotoğrafını hikaye yapmış. Kendisini takip ettiğim için o hikayesini bende görmüştüm. O an aklıma gelmedi de değil. “Bundan bir şey çıkartırlar” diye.  O fotoğrafla ilgili bir sürü abuk sabuk yorum yapılmış. Kendisi de aynı fotoğrafı paylaşıp bu yorumlara cevap vermiş. İşin özü: Posta gazetesi okuyor diye kendisini eleştirmişler. Galiba biraz da ileri gitmişler yorum yaparken. Her zamanki haddini bilmez yorumlar işte.

Ayşe Özyılmazel

     Niye bir türlü bu durumları aşamıyoruz? Hangi çağda yaşıyoruz. -Bu sözü de hep kullanırız. Ama değişen bir şey de olmaz- Bir insan bir gazeteyi okuyor diye hakkında olur olmaz yorumlar yapılabilir mi? Bırak ne okuyorsa okusun. Bir de şu var: Madem kadından hoşlanmıyorsun o zaman niye takip ediyorsun? Çünkü kendine göre böyle ufacık bir şey gördüğünde yorumu hemen yapıştırmak için. Ya bizim insanımız nasıl düzelecek? Ne zaman fikirlere saygı duymayı öğreneceğiz? Benim umudum yok artık ya.

#ayşeözyılmazel   #postagazetesi    #yazılımedya   #güncel  

 #instagram

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/woman-leaning-on-desk-reading-newspaper-1376868/
    


10 yorum:

  1. Ben her türlü yazılanı okuyorum tarafı olduğum yada tarafında olmadığım bütün yazıları okurum, okumak hakkımız var ve okumanın kötü yanı yoktur . Medyanın kötü yüzünü gösterdiğini düşünüyorum, fikirlerin saygı gördüğü günlerde görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  2. Aslında onlar takipçileri değildir bir çoğu. Sosyal medyaya düşünce gidip yorum yapıyorlar...

    YanıtlaSil
  3. Aynen katılıyorum.
    sevmiyorsun madem neden takip ediyorsun...gerçekten anlamak zor

    YanıtlaSil
  4. Bu yorumu yapan insanlar tek pencereden bakan, kendisini pembe düşler ülkesinde gören, harika ve en doğru fikre sahip olarak görüyor.

    Benim fikrime uysun ya da uymasın karşımdaki insan tek taraflı oluyor ve izliyorsa kaale alamam. Mühim olan her şeyi her görüşü her fikri her yorumu okuyup o şekilde yorum yapmak. Zira bir şeyi savunmak için aksi görüşe hakim olmak gerekir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Bende elimden geldiğince farklı görüşleri de dinlemeye çalışıyorum her konuda.

      Sil
  5. bence de komik yani insan herşeyi okur kime ne

    YanıtlaSil