Powered By Blogger

14 Ocak 2019 Pazartesi

Doğu Demirkol, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansı nasıldı?


     Doğu Demirkol, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında kısa bir stand up şov yaptı. Güldür Güldür Show’dan bu yana izlemeyi özlemişiz kendisini. O program ile patlamıştı. Hala ara ara internetten açar izlerim o bölümünü. 

     Meğer daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılmış. Ama çok kötü bir performans sergilemiş. Hatta yuhalanmış. –Bahsettiği bölümü izlemedim. O yüzden yuhalama var mıydı bilmiyorum. Belki espri olsun diye de söylemiş olabilir. – Benim ilk defa o akşam haberim oldu bu macerasından. 

     O yarışmanın öncesini, sonrasını anlattı. Adam başından sonuna yaşadığı her şeyden espri çıkarmış. Bu özelliğine hayran kaldım. Biz blogcular gibi. “Acaba bundan yazı konusu çıkar mı?” diye etrafı kolaçan etmemize benzettim ben bunu. 

Doğu Demirkol O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

     Adam kendi filmiyle bile dalga geçti. “Ahlat Ağacı filmini babam bile izlemedi. Oğlum ben 3,5 saat duramam” demiş. Filmin kadrosunda gördüğümde, “Bu filmle, bunun ne alakası var ki?” demiştim. Adam komedyen. Böyle ağır bir filmle ne işi olabilir ki? Filmi izlemedim. Performansı nasıldı hiç bilmiyorum. Ama eminim iyidir. Bir komedyenden o filmde oynayacak bir karakteri çıkaracağını neyini görüp de karar vermiş olabilir yönetmen merak ettim? 

     Hadise, daha önce hiç izlememiş sanırım. Çok beğendi esprileri. Tüm jüri gibi oda bol bol güldü. Dikkat ettim de. Sadece gülüyoruz. Kahkaha atmıyoruz. Kahkaha attıracak kadar kimse güldürmüyor bizi galiba. Siz en ne zaman kahkaha attınız? Ben hatırlamıyorum. Bundan sonra attığım kahkahaları not mu alsam? Sonuçta her zaman olan bir şey değil. 

     Acun’un Doğu Demirkol’a kanı ısınmış. Bu ne demek oluyor? Yakınlarda tv8’de bir programı başlayabilir ya da bir programda jüri olarak görebiliriz onu. Aslında bu yazıyı daha önce yazmam lazımdı. Not almamışım. Sonra da aklımdan çıkıp gitmiş. Bu akşam yılbaşı bölümünü tekrar izleyince unutmadan yazdım. Doğu Demirkol O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programından notlarım böyleydi.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/4BABC9tmbjc

26 yorum:

  1. Kardeşim konuyla alakasız ama bu telif hakkı meselesini çok mu abartıyorsun acaba? Doğu DEMİRKOL'dan bahsedince adamın bir fotoğrafını koysaydın keşke. Kimdir bu adam diye Google'a sormak zorunda kalmasak biz de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi bende bunun üzerine düşündüm. Şimdi bi fotoğraf uğruna telife takılmayalım dedim. Ama bende memnun değilim bu durumdan.

      Sil
    2. Ben doğru yapıyorum demiyorum da yıllardan beri ben kullanıyorum konuyla alakalı görseller ve sıkıntı yaşamadım. Telif o kadar da kolay bir hak değil ki! Sanat eseri falan olsa neyse. Adam kendi fotoğrafının yayımlanması konusunda neden telif hakkı talep etsin?

      Sil
    3. Abi sitenin kendisi benim fotoğrafımı kullandın diye söyleyebilir. Yoksa kişinin bende bir şey diyeceğini sanmıyorum.

      Sil
    4. Bu konu ile ilgili de size şunu belirtmek isterim. Eğer telifle ilgili bir durum olursa size kaldırmanız için mail atarlar. Onun dışında blogger sistemi telif şikayetlerini konularınızı taslak yaparak önlem alıyor. O yüzden hiç bir sorun yaşanmaz. Tabi sizin tercihiniz.

      Sil
    5. Çok teşekkürler bilgi için.

      Sil
  2. Çok yetenekli ama dili sivri ve keskin geldi bana biraz. Ahlat Ağacı esprisinde filmin diğer oyuncularına ve filme haksızlık yapıyor olabilir. Bir diğeri de jüri seçiminde, kimi neden seçmediğini söylerken Hadise'ye senin güven vermeyen bir yanın var tarzı bir cümle sarfetmesi bence şık durmadı. Ama esprilerine güldüm mü, hem de nasıl:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadise'ye programda genelde öyle bakılıyor. Sanırım ona vurgu yapmak istedi. Adamda yetenek var. Güldürüyor :)

      Sil
  3. Bende ilk kz izledim, daha önce hiç adını duymamıştım. Ortalık ünlenmiş insandan geçilmiyor ki hangi birini tanıyalım. Konuşması güldürüyordu evet ama kahkaha başka bir şey gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda kahkaha attığımı hatırlamıyorum zaten. Ama dediğiniz gibi güldürüyor.

      Sil
  4. eskiden gülse birselin dizilerinde kahkahalarka gülerdim ama bu sefer jet sosyete olmadı bir türlü oturmadı kadro ya da Gülse'ye nazar değidi ya da ben de bir terslik var...halbuki yeni dizisi başlyacak haberlerini duyunca çok sevinmiştim....sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülse Birsel, bizim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Neredesin Avrupa Yakası?

      Sil
  5. Programı izlemedim. Tekrarını da ama merak ettim şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzle. 15 dakikacık bir şey zaten. Bakalım beğenecek misin :)

      Sil
  6. Cem bu programda bazen guzel sesli yarismacilar oluyor..Ama bu yarışmacılar elenince ben Cok üzülüyorum....Bana göre güzel ses mi,belki bana goredir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel sesli yarışmacılar oluyor Sibel. İnsan üzülüyor tabi. Ama ne yapacaksın? Birileri elenmek zorunda.

      Sil
  7. Yeni yetenekli insanları ekranlarda görmek güzel her şeyden önce teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle yeni yeni insanları görünce seviniyor insan. Yorumun için ben teşekkür ederim.

      Sil
  8. Videosunu izlemiştim. Bence genç yetenekler bu konuda desteklenmeli, kendisini daha çok geliştirebilir. Performansı güzel :)

    YanıtlaSil
  9. Ben de hayatım da adını ilk duydum ve ilk gördüm:)) fena değildi ama gösterisine gidermiyin gitmem
    Bence o gecenin yildizi enis arıkan di

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gösterisine ben de gitmem :) Ama gelecekte bilet bulamayabiliriz. Enis, baya iyiydi :)

      Sil
  10. Geçen gün YouTube da karşıma çıkmıştı, bende ilk o zaman izledim yetenek sizsinizdeki programını gerçekten yuhlandı. Nereden nereye samimi tarzı çok güzel... Siteyi takibe aldım bana da beklerim... Selam ve Dua ile ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu videoya bende bakayım. Kendini baya geliştirmiş demek ki. Bloğuma hoş geldiniz. Bende sizin bloğu takibe alıyorum. Selam ve dua ile.

      Sil
  11. Sevgili Cem, çok teşekkür ederim! Beni Aydın Doğu Demirkol la tanistirdigin icin😊 Yetenek Sizsiniz de evet yuhalanmis ama beceriksizliği yüzünden değil son anda konuşmasını uzattığı için, birazda ükelalik yapmış. Günlerdir beni g<ldürecek birseyler arıyordum! Eski videoları çok değil ama Güldür Güldür deki ve yeni filmleri güzel. Onlarıda ayriyeten izlicem😅 Sayende gündemden haberdar oluyoruz, tekrar teşekkürler👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum buna Serpil :) Bir yazar için motive edici sözler bunlar.

      Sil