Powered By Blogger

26 Kasım 2018 Pazartesi

Çağan Irmak, yapma bunu...


     Çağan Irmak, İnstagram sayfasından devamlı filminden çıkanların röportajlarını yayınlıyor. Her filmin beğeneni olabileceği gibi beğenmeyeni de olabilir. Bırak filminin iyi olup olmadığına seyirci karar versin. Sen bu topa girme. Devamlı röportaj yayınlaman bana itici geliyor. Yarın akşam saatlerinde, ilk haftanın gişe rakamları gelir. Neyin ne olduğunu o belli eder. 

Çağan Irmak

     En son da film sinemadan kalktığı zaman toplu gişe rakamları. Bir filmin iyi olduğunu gişe rakamları mı belirler? Bence belirler. Bu millet iyi filme de gidiyor. Kaç tane iyi film vizyona girdi. Hepsi de hak ettiği gişeyi gördü. Son filmlerinin beklediği gişeyi yakalayamamasından dolayı bir özgüven eksikliği mi var nedir? Ama yok ya. Çağan Irmak bu aşamaları çoktan geçti diye düşünüyorum.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/CPhGkJIN8nA

14 yorum:

  1. İzleyip göreceğiz Cem🤔

    YanıtlaSil
  2. Bir filmin iyi olduğunu gişe belirlemez bence.. Bu ülkede gelmiş geçmiş en iyi gişeyi İvedik serisi yaptı ki o film iyi mi,* Yapma Cem.... üstelik Çağan Irmak filmin reklamınu tabi ki yapacak bence çok normal ve haklı bir davranış.. Düşünsene Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar filmi vizyona girince tüm kanallar tüm programlar bundan bahsediyor, böylesine muhteşem bir filmden bahseden bir program gördün mü televizyonda... O nedenle senarist ve yönetmen olarak kendi reklamını kendisi yapıyor.... Bu arada filme mutlaka git Efsane

    YanıtlaSil
  3. Sanırım özeleştirinin dozunu kaçırıyor gibi :)

    YanıtlaSil
  4. elin sinemadan anlamayan yutubırlarının, gişede kendisini geçmesine sinirlenip yaptığını düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
  5. Çağan Irmak'ı ben de takip ediyorum. Bana da Bbabm Ve oğlum gibi bir filmi çekmiş bir yönetmenin bu tür paylaşımları ilginç geldi. Sonra yaratma arzusunu ve paylaşma isteğini düşündüm, belki de dedim her filmde aynı heyecanı yaşıyordur. Teknoloji ilerledikçe insanların kendilerini ifade etme şekli de değişime uğruyor.

    YanıtlaSil
  6. Ben hala gitmedim bu arada, ama önyargılıyım. Çağan Irmak yaparsa iyi olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağan Irmak'ın en iyi olması için elinden geleni yaptığına eminim :)

      Sil