Powered By Blogger

26 Ağustos 2018 Pazar

Cem Yımaz'ın, etten duvar olayının gerçekleri ne?


     Cem Yılmaz konsere gitmiş. Konserde korumalar kimseyi yanına yaklaştırmamış. Hatta çocukları bile. Magazinlerde çok yer aldı bu haber. Bende izlediğimde, “Bu ne ya. Cem Yılmaz’a hiç yakışmamış” dedim. Tamam, yoğun ilgiden sıkılıyor olabilirsin. Ama bu kadarı da biraz fazla. Hadi büyükleri geç. Bari çocukların fotoğraf isteğini geri çevirmeseydi. Daha sonra Twitter’dan açıklama yapmış. O kişiler koruma değilmiş. Konser alanının görevlileriymiş. Konserin başlayacak olmasından dolayı da kimseyi yanına yaklaştırmamışlar. Orada bir toplanma olmasın diye. Yani bu yaşananlar onluk bir durum değilmiş. 

Cem Yılmaz

     Zaten koruma muhabbetinden bi kıllanmıştım. Çünkü bugüne kadar kendisinin korumasının hatta korumalarının olduğunu görmedim. Ben, Cem Yılmaz’ın, hele ki böyle bir mekanda, hayranlarını yanına sokmamak için özel bir çaba sarfedeceğini hiç zannetmiyorum. Daha da ileri gidip argo söyleyecek olursak, o kadar burnu büyüklük yapacağını hiç düşünmüyorum. Bu konuda siz ne söylemek istersiniz? Hemen aşağıdaki yorum bölümünden yorumunuzu bırakabilirsiniz. İyi pazarlar herkese.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/people-at-theater-713149/

10 yorum:

  1. koruma da tutsa hakkı ya.. gazeteciler ünlüleri delirtiyorlar bence .. Ünlü olmak her anını halkla paylaşmak zorunda değil

    YanıtlaSil
  2. halka ve çocuklara karşı değilde,

    magazin muhabirlerine karşı koruma duvarı iyi olabilir..

    YanıtlaSil
  3. Ünlülerle foto çekilmeyi o kadar saçma buluyorum ki ne geçiyor eline yani o karede olmanın o adam için hiçbir önemi yok tanımadığın bir insan sonuçta. Onlar da bunalıyorlardır düşünsenize yürüyüştesin foto sevgilinlesin foto az huzur aramak hakları ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl hakları. Yine Cem Yılmaz, gösterisinde çok güzel anlatıyor bu durumu.

      Sil
  4. Magazin işini yapıyor evet, ancak yaklaşım ve sergilenen tutum artık iyice çirkinleşmiş durumda. Kendi özel hayatına dair bir keyif ortamında magazini istememiş olsaydı hak verirdim. Ancak çocuk ve diğer hayranlarına istinaden bu şekilde bir tutum olayına ben ilk okuduğumda da ihtimal vermemiştim. Zira onun ekmek parası, onu o yapan CEM YILMAZ yapan onunla fotoğraf çekilmek isteyenler... O da bunu iyi bilen değerli bir üstad...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende, "Cem Yılmaz öyle şey yapmaz ya" dedim. Neyin ne olduğunu çok iyi bilen bir komedyen o. Bu uzun ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. Ünlülerle robot gibi fotoğraf çektirmek çok komik ya. Magazincilere koruma olmalı ama halka karşı böyle bir şey yanlış ki Cem Yılmaz'ın böyle bir şey yapacağına inanmam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cem Yılmaz'ın halkla arasına mesafe koyduğunu görmedim zaten.

      Sil