Powered By Blogger

25 Ağustos 2018 Cumartesi

Azledilme nedir?


Azledilme nedir?

     Trump’ın azledilmesi gündemde bu aralar. Televizyonlar bir yandan, sosyal medya bir yandan bu haberle çalkalanıp duruyor. Peki azledilme nedir? Azledilme: Görevden alma demektir. Yani Trump, başkanlık koltuğunu bırakacak demek. Eğer böyle bir şey olursa bu haber dünyada çok iyi karşılanacak düşünüyorum. Çünkü Trump’ın arasının açık olmadığı ülke kalmadı neredeyse. Yorumlarınızı hemen aşağıdan yapabilirsiniz. 

Foto kaynak: https://images.pexels.com/photos/532820/pexels-photo-532820.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260

10 yorum:

  1. Azledilmesini isteyenler halksa hiçbir şey olmaz ama azledilmesini isteyenler dünyayı yöneten siyonistler ise Trump da azledilir; Tayyip de...

    YanıtlaSil
  2. Böyle bir durumda ilk günlerde belli bir belirsizlik yaşanabilir. ekonomik anlamda kısa süreli dünya çapında dalgalanmalar oluşturur. küçük çaplı bir global kaos yaşanabilir. ama sonra durum olumluya doğru ivme kazanır diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  3. ay adam komik yaaa zengin olmasa başkan olamazdı zaten :)

    YanıtlaSil
  4. Trump ilginç ve tehlikeli bir kişilik. Azledilme olursa bir bakıma abd dünya ilişkileri yumuşar. Ama şu sıralar abd çin ile ticaret savaşı yapıyor. Böyle bir durumun içinde başkan azledilir mi? Şüpheli.

    YanıtlaSil
  5. öyle bir şey olacağını sanmıyorum ben..

    YanıtlaSil