Powered By Blogger

7 Şubat 2018 Çarşamba

"Okumanı istediğim bir kitap var"

kitap okumak


     İşyerinde Elif (Aydın) ile konuşuyorduk. “Senin okumanı istediğim bir kitap var. Görüşünü merak ediyorum. İsmini duymadığım bir yazar. Ama kitabı beğendim. Sana getireyim, oku” dedi. “Tabi getir” dedim bende memnuniyetle. Birinin bir kitap hakkında görüşümü merak etmesi çok hoşuma gitti. Bende birkaç kişi hakkında böyle düşünürüm. Mesela Nagehan için. Mevlana ve Şems kitaplarını çok okur kendisi. “Elif Şafak’ın Aşk kitabını muhakkak okumalısın” dedim. Okudu. “Ayetlerle hadisleri karıştırmış” gibi bir şey söylemişti. Yarıda bıraktı. Elif’in getireceği kitabı heyecanla bekliyorum. Elif’in dikkatini çektiyse boş bir kitap değildir. Çünkü Elif’le genelde kitap zevklerimiz uyuşur. Mesela Lontano kitabını öve öve bitirememişti. Kitabı okuduktan sonra bende onun gibi övmeye başlamıştım kitabı.


Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/background-bench-blur-book-346735/

9 yorum:

  1. Siten değişmiş, güzel, rahatlatıcı bir renk. Hayırlı olsun :) Valla merak ettim kitabı. Yazarsın değil mi verince? Ne güzel arkadaşlıklar böyle, benim hiç denecek kadar az arkadaşım oldu. Sağlıcakla kal Cem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteyi beğenmene sevindim :) Kitabı zaten yazmayı düşünüyordum. Senin bir dünya blog arkadaşın var :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Orası öyle :) Sen de genç arkadaşlarımdan birisin :)

      Sil
  2. Bu kitap alınacak listemde halen daha bekliyor. Umarım alıp okurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkak oku. Bunca kitap okuyan biri olarak görüşünü merak ediyorum. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Senin görüşünü gerçekten önemsiyorum bu güzel paylaşımın içinde çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Elif görüşümü önemsediğin ve yorum yaptığın için.

      Sil