Powered By Blogger

14 Ocak 2018 Pazar

Sitemin hızı sizce nasıl?

sitemin hızı

     Sitemin hızı konusunda testler falan var tabi. Ama ben sizin görüşleriniz merak ediyorum. Bana pek yavaş gelmiyor. Sayfaya tıkladığımda hemen açılıyor. Bu durum sadece bende mi böyle? Yoksa siz siteye girdiğinizde, yazının gelmesi için bir süre bekliyor musunuz? Sitemin hızı dışında diğer her şey için de görüşünüzü merak ediyorum. Size göre sitenin nereleri iyi ya da nereleri kötü? “Şu olmasa daha iyi olurdu?” ya da “Bu özelliği ben de kendi sitemde de istiyorum” dediğiniz bir şey var mı? Yorum yazarken bir problem yaşıyor musunuz? Bazı sitelerde görüyorum. Yorum yazacağım diye insan harap düşüyor. Bende de böyle bir sorun var mı? Yazıların büyüklüğü-küçüklüğü ya da yazı stili okumanızı zorlaştırıyor mu? Bir başka yazıyı okumaya çalıştığınızda, sayfa geçişlerinde bir problem var mı? Kısacası iyi ya da kötü ne görüyorsanız benimle paylaşmanızı rica ediyorum. En önemli soruyu sona bıraktım. En çok hangi tarz yazılarımı seviyorsunuz? Sitemin hızı konusunda görüşlerinizi alırken, bunları da sorayım dedim.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/man-hands-woman-coffee-38604/

20 yorum:

  1. Sitenin hızı iyi Cem. Yorum yazarken de zorlanmıyorum. Bazı bloglarda ben klavyeye sabitliyorum bakışlarımı, kafamı bir kaldırıyorum, yorum yeri uçmuş havaya, boşuna yazmışım onca yazıyı :) Yalnız bugünlerde kendi bloğumda sanıyordum sadece, başka bloglarda da yaşadım bu takılmayı: yayınla butonuna üç-beş defa basıyorum, ancak yayınlanıyor.

    Bence uzun bir süre temanı değiştirme. Ben mesela değişiklikten hoşlanmıyorum. Düzenim allak bullak olmuş gibi hissederim. Ferah senin bloğun var. Yazı boyu iyi, okunabilir. Arada yazıları renklendirmen de hoş. İyi yayınlar kardeşim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de değiştirmemekten yanayım. Aslında eskisini de değiştirmeyecektim de. Temada hata oluştu. Mecburen yani. Blogcu, teması ile özdeşleşmeli bence. Yorum kısmında bende aynı hatayı alıyordum. Yine temada sorun mu oldu diye endişeleniyordum. Desene herkeste varmış. Uzun süredir sende aynı temayı kullanıyorsun. Neyi nerede bulacağımı biliyorum. Bu uzun ve güzel yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Sitenin açılma hızı ile alakalı bir durum söz konusu değildir aslında , şundan dolayı senin Hosting barındıran Google firması :)
    Şu şekilde yorum yapabiliriz sitenin yazılımsal olarak sorgulamasını yapabiliriz bir problem olup olmadığını , ve kullanıcıların internet hızına göre değişir , bir Türk Hostinginde barınsa sorgulama yapılabilirdi , dilersen analist ile sende kontrol edebilirsin :)

    -YAZILIMCI ATOS GRUP 😝

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bu işlerin ustasısın tabi yazılımcı :) Bu analiz ve yorum için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Hızı için söylenecek bir şey yok ancak şu benzer yazılar kısmında yazıların görselleri de olsa keşke...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona benim de canım sıkılıyor. Ona bir çözüm bulmaya çalışacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  4. Sitenizin hızı iyi bence . Yazılarınızın kısa ve öz olması da güzel . Yazı tipi de güzel ancak ben renkleri çok sevemedim . Kırmızı ve lacivert bana çok cırtlak görünüyor :) Tabii tercih sizin .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar cırtlak yani :) Bu samimi ve içten yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  5. Kolay yorum yazılıyor senin siteye.Nasıl içinden geliyorsa öyle yaz bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu motive edici yorumun için teşekkür ederim :)

      Sil
  6. cillop gibi... 😊
    hemmn geldimm ben
    begendimde

    YanıtlaSil
  7. aa pardonn .. yazi sitili biraz buyukce ve bicimide degistirirsen iyi olur

    YanıtlaSil
  8. Bana göre gayet sıkıntısız, hızlı açılıyor.
    En sevdiğim yazıların ise az olsa da film yorumların ve blog dünyası ile ilgili olanlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi film aşığı olmak isterdim. Bu yönünü seviyorum. Hem senin kadar iyi yazamıyorum film yorumlarını. Seninkileri zevkle okuyorum. Blog ile ilgili yazılarımı sevmen hoşuma gitti. Demek ki dikkate değer bulunuyor. Yorumun için teşekkür ediyorum.

      Sil
  9. Site tam mobil uyumlu değil gibi. Sağ tarafta büyük bir boşluk var. Buna sebep olan sıkıntıyı bulursanız iyi olur. Site hızı da kötü değil. Sağdaki gadgetlerde düzenlemeye gidebilirsiniz. İngilizce olanları türkçe yapmanız daha profesyonel görüntü katacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu değerlendirme ve yorum için teşekkür ederim.

      Sil
  10. Şu anda mobilden gidiyorum..Gayet hızlı ve kullanışlı bir blog sıkıntı yok :)

    YanıtlaSil