Powered By Blogger

4 Ekim 2017 Çarşamba

Büyüyünce ne olacaksın? Örümcek Adam...

     Büyüyünce ne olacaksın sorusuna maruz kalmayan var mıdır aramızda. Hepimiz çocukken bir şeyler hayal ediyorduk. Ben bir ara hatırlıyorum. Her yere Cem Kazan polis yazardım. Ama niye o zamanlar polisliğe o kadar düşkünmüşüm, onu hatırlamıyorum. Şimdi benim yeğene soruyorum aynı soruyu. Verdiği cevap beni benden aldı. Büyüyünce Örümcek Adam olacakmış. Çocuk olmak ne kadar güzel bir şey ya. Çocuklardaki o saflığa, o sınırsız hayal gücüne hayranım. Bu Örümcek Adam’da çok popüler çocuklar arasında. Acaba hangi özelliği çocuklar tarafından bu kadar sevilmesine neden oluyor? Birde okula ağ ata ata gidecekmiş. Daha neler neler. Verdiği cevaplarla her defasında beni gülümsetmeyi başarıyor bu çocuk. 

8 yorum:

  1. Aman kardesim dikkat edin de bu hayranlik yaptiklarini yapmaya dönüsmesin. Bir ara haberlerde görmüstm cocuk camdan ucmaya calismis hos bende bücür cadı gibi burnumu kiviriyodum ama 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara da Pokemon vardı. Onun gibi bir çocuk da uçmak istemişti. Devamlı gözlemek lazım çocuklarımızı. Ama seninki tehlikesiz bir hareketmiş :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  2. Harika bir cevap :) İşte çocukların sınırsız bir hayal dünyası var . Bu çocuk iyi yerlere gelir bence :)

    YanıtlaSil
  3. Benim yeğenim de yıllar önce sokak ressamı demişti.Duvarları ve yerleri renk renk boyayacakmış.Valla güzel fikir.Büyüsün de birlikte boyarız belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yaparsın onu :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  4. itfaiyeci olacağım diyormuşum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk olmak ve hayal kurmak ne güzelmiş :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil