Kişisel Blog Yazıları #291

*Tuzlu Kahve dizisinin jenerik müziğini seviyorum. Televizyonda her denk geldiğimde dinliyorum. Peki ya siz?

*Selim İleri’nin hep denemelerini okudum. Romanlarından birini okumak kısmet olmadı. Kütüphanede denk gelirsem hemen alacağım.

*Halk TV’ye kayyum atandıktan sonra ara sıra bakıyorum ne yayınlıyorlar diye. Belgesel yayınlıyorlar devamlı. Belgesel kanalı olup çıktı Halk TV.

*Hasan Can Kaya, A Para kanalında bir programa konuk olmuş. Onu nasıl konuk aldılar anlamadım. Yaptığı show programı pek de ahlak değerlerimizle örtüşmüyor sonuçta!

*Kadınlar da artık erkekler kadar bu akşam maç var mı sorusunu soracaklar. Çünkü bundan sonra Avrupa maçları olduğu akşamlar kanallar dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayacaklar. Yeteri kadar reklam alamıyorlarmış. Maliyeti karşılayamıyorlar yani.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder