Powered By Blogger

27 Kasım 2022 Pazar

Ucuz İphone almak için Gürcistan'a gitmek...

Millet koşa koşa Gürcistan’a gidiyormuş İphone almaya. 20 bin lira daha ucuza geliyormuş. 20 bin lira güzel para. Herhalde Gürcistan’a gidip gelmenin de maliyetini eklemişlerdir bu rakama.

RİSK ALMIŞ OLMAK İÇİN RİSK ALMAK…

Hayatta sadece risk almış olmak için risk alınmaz ki. İnsan en büyük yanlışı burada yapıyor işte. Kim Milyoner Olmak İster programında bir yarışmacı, “Hayatım boyunca hiç risk almadım ama şimdi alacağım” diyor. Demek ki senin karakterinde risk almak yok.

1 ERKEK 1 KADIN…

1 Erkek 1 Kadın dizisi yeniden başlıyormuş. Star’da yedi yıl önce ilk bölümü yayınlanmış. YouTube’da denk geldim. Daha sonra izle bölümüne kaydettim. Uygun bir zamanda izlemeyi düşünüyorum. İlk yayınlandığı kanal Star olmayabilir bu arada.

ÇİN HALKI İSYAN BAYRAĞINI ÇEKMİŞ…

Çin’de korona vakaları patlamış yine. Hükümet kapanma uyguluyormuş. Ama halk patlamış artık. Kapanma, kapanma nereye kadar. Protesto gösterileri başlamış.

ARTÇILAR DEVAM EDİYOR…

Artçı depremler olmaya devam ediyor. Sabah yedide oldu. Bu arada bizim buradaki büyük camiye de yıkım kararı vermişler. En az yirmi yıllık bir camidir. Belki de 20 küsur yıl. Zor zahmet yapılmıştı zaten. İnşallah en kısa sürede, yeni camimiz yapılır.

GÜZİN ÇORAĞAN…

Bizimkiler dizisinde Almancı Davut’un eşi Ulviye karakterini oynayan Güzin Çorağan hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin.

SİZİ TANIMAK İSTERİZ…

Kenan İmirzalıoğlu’nun, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında kendi bulduğu soru kalıbını beğeniyorum. “Sizi tanımak isteriz?” sorusu.

ANADOLU SİGORTA’NIN ZOMBİLİ REKLAMI…

Anadolu Sigorta’nın reklamı çok güzel olmuş. Adam zombi tarafından ısırılıyor. Arkadaşı, “Hastaneye gidelim” diyor. Adam da, “Masraf çıkarma şimdi” diyor. “Anadolu Sigorta’da %50 indirimli” diyor. Yazı olarak okuduğunuzda bir esprisi yok gibi. En iyisi reklamı izleyin siz.

19 yorum:

  1. Amma fark varmış ya Gürcistan 'da. Genelde araba almaya çok giderlerdi. Demekki genel anlamda fark var. Zombili reklam benim de çok hoşuma gitti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Baya fark var. Reklamı güzel düşünmüşler :)

      Sil
  2. 20 yıllık cami 99 Depremi sonrası yapılmış oluyor. O dönem olayın acısı tazeyken çok daha dikkatli yapılmış binalar, orası bile şimdi yıkılma kararı alıyorsa bizim işimiz çok zor...

    1 Erkek 1 Kadın eskiden ne sevilirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıkım kararını hiç beklemiyordum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bakalım yine sevilecek mi?

      Sil
  3. kayıp haberleri üzüyor insanı ama yepyeni de bir hayat başlıyor gidenler mutludur umarım

    YanıtlaSil
  4. Telefona o kadar para vermek bana her zaman saçma geliyor, benim yapacağım bir şey değil. Deprem için hepimize geçmiş olsun, tekrarı olmasın, Allah korusun...
    Kenan İmirzalıoğlu yarışmayı çok güzel sunuyor, ben de beğeniyorum:))) Anadolu Sigorta reklamına denk gelmedim, ya da fark etmedim mi? Hatırlayamadım:) 1 Erkek 1 Kadın dizisini kardeşim çok izlerdi, severdi, ben izlemedim ama ilk önce internette veriliyordu, sonradan Star Tv'ye geçti, tam olarak kardeşimden öğreneyim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefona o kadar para vermek gerçekten saçmalık ama veriliyor işte :) Çok sağol. Tekrar olmaz inşallah. Kenan İmirzalıoğlu gerçekten de iyi sunuyor programı. Reklama YouTube'da denk geldim. Televizyonda yayınlandı mı bilmiyorum. Türkmax'ta yayınlanmış ilk :)

      Sil
  5. bir kadın bir erkek çok severdim izlerim :) gürcistanda alınca ayfon, uyumlu mu yani türkiyeye, herhangi bir işlem gerekmiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sevemedim pek ama denk gelince izlerdim öyle :) Ayfon ne diyorum ben de :) Teknik detaylarla ilgili bir şey yazılmamış haberde. Ya gerekmiyor ya da basit işlemler Deep

      Sil
  6. Evet, Türkmax ilk yayınlandığı kanal :) Aklıma gelmemişti. Kampanya içinmiş mi? Üzücü olmuş bu. Reklamı beğenecek misin bakalım :)

    YanıtlaSil
  7. 1 Erkek 1 Kadın'ı düzenli izlemesem de severdim ve aralarda izlemek keyif verirdi. Güzel haber geri dönmesi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef geri dönmüyormuş. Bir kampanya kapsamında video çekmişler sadece.

      Sil
  8. Geçtiğimiz yaz yaptığımız Karadeniz Turu kapsamında Batum'a geçtik, yolculardan telefon değil de araba alınabileceğini konuştular fakat sanayici bir arkadaş şiddetle karşı çıktı bekleneni bulamazsınız sonra verdiğinizin hesabını da soramazsınız diye, elektronik için tamamına yakını sahte ya da çin malı çok dikkat edin para verdiğiniz kadar hesap soramıyorsunuz sıkıntı olduğunda dedi rehberimiz. Yalnız Gürcistan çok kalabalık olarak bizim tarafa alışverişe geliyor, Bulgaristan Türklerini gösteren tvlerin Gürcü vatandaşları da göstermesini isterdim, uzuuuun uzzuuun kuyruklarda beklemekten bir hal olduk :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dışarıdan göründüğü gibi değilmiş demek. Bu tecrübeni paylaştığın için çok teşekkür ederim. Kuyrukta beklemek gerçekten zordur ya.

      Sil
  9. Hocam 20 bin lira kar ama yine verilen 20 bin lira üzerinde bir rakam ve telefon için:) Nasıl bir saplantı bu iphone inan anlamıyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Güzel bir derleme olmuş. Kısa ve öz...Emeğinize sağlık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler yorumunuz için ve bloğuma hoş geldiniz :)

      Sil