Powered By Blogger

14 Kasım 2022 Pazartesi

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'i sunmaktan sıkıldı mı?

*Bayadır Kim Milyoner Olmak İster’i izlemiyordum. Bu akşam izledim. Kenan İmirzalıoğlu programı sunmaktan sıkılmış gibi geldi bana.

*Çok konuşkan biri değilimdir. Bazı zamanlar çok konuşmak ister canım. Durmadan konuşmak. Ama bazı zamanlar da ağzımdan kerpetenle laf alırsınız.

*Kardeşimle gezmeye gitmiştik. Gece 22:00 otobüsüyle eve döndük. İyi ki otobüs kalabalık değildi. Oturacak yer bulduk. Ayakta gitmek de çekilmezdi şimdi.

*Otobüste gelirken uyumak istedim ama hiç uyku modumda değildim.

*Bazılarında pazartesi sendromu olmuyor. Çünkü onların asıl çalışma günleri hafta sonları oluyor. Hafta içi tatil yapıyorlar.

*Çocuk sahibi olmak ve çocuk büyütmek, büyük iş.

*Geleceğe bazen çok takılıp kalıyorum.

*Düzce’ye birkaç tane daha balık lokantası açılmış. Geçerken gördüm. Adam 4 tane tavayı yan yana koymuş, balık pişiriyordu.

*Kitap okumadığım bir dönemdeysem ve sadece kitapçıda kitaplara bakıp kitap satın almıyorsam, sadece kitaplara bakmaksa amacım, sıkılıyorum.

*Biyografi kitapları okumak istiyorum bu ara. Kütüphaneye gidince alayım.

*Bir kitabı okuyup bitirdikten sonra hemen yeni bir kitaba başlamayacağım. Önce bitirdiğim kitabı bi sindireceğim. Sonra yeni bir kitaba geçeceğim.

*İnstagram, Twitter ve YouTube olmayınca internetin hiçbir anlamı yok.

*Artık bir öğretim üyesi gördüğümde, “Acaba hakkıyla mı oldu?” diye soruyorum kendime.

*Ben de öğretim üyesi olmak isterdim. Ama İngilizcem yoktu. Matematiğim yoktu. Sadece istemekle kaldım.

*Ekmek insanı aptal yapar mı? İçerisine o kadar çok katkı maddesi katılıyor ki. Yapıyorsa da şaşırmam.

 

 

 

15 yorum:

  1. pazartesi sendromu olmuyor evet :D ama hafta sonu yorgunluğu paha biçilemez

    YanıtlaSil
  2. Kitap ya da başka bir şey alamayacaksam sadece bakmayı sevmem ben de. Sonra aklım orada kalıyor.
    Bazen bir kitabı bitirince hiç beklemeden başkasına geçiyorum. Beklemek de güzeldir aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap almayıp sadece bakmak sıkıyor bir noktadan sonra. Evet, beklemek de güzel oluyor.

      Sil
  3. Bir insan sadece ekmek yer ya da ekmeğe dayalı bir beslenme yaparsa vücudun uzuvlarının gereksinimi olan diğer besinler eksik kalır ve maalesef hantallaşmış bir beden/beyin ortaya çıkar. :(

    YanıtlaSil
  4. Ben artık kitapçı gezmekten keyif almıyorum ya herşey öyle pahalı ki...

    YanıtlaSil
  5. Yer bul ana sevindim, Konya'da çalışırken tramvayda ayakta yolculuk etmekten bıkmıştım:) Kenan Imizalioglu sıkılmış olabilir evet:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yer bulmama ben de çok sevindim :) Bana sıkılmış geldi :)

      Sil
  6. Aynen. Kim bilir neler var ekmeğin içinde.

    YanıtlaSil
  7. Hocam internet kısıtlaması nasıl da zormuş:) Halbuki ne kadar kaliteli vakit geçirebildiğimizi gösteren bir durumdu ama hayatımıza fena girmiş sosyal medya...

    YanıtlaSil
  8. Kitap almasam da kitapçıda saatlerce dolaşabilirim, benim için başka bir şey:) Tabii almadığım her kitapta aklım fazlasıyla kalıyor o ayrı:))) Pazartesi sendromu bilmem pek, çünkü çalıştığım dönemde hafta sonları full çalışıyordum o zamandan kalma bir alışkanlık, etkilemez beni hiç. Kitabı okuduktan sonra yeni bir kitaba başlamam şöyle oluyor; okuduğum kitaptan çok fazla etkilendiysem mutlaka ara veririm, fazla etkilemediyse başlayabilirim:) Bazen insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor o anki psikolojik durumumuza bağlı, konuşmak istemen veya istememen çok normal, her gün aynı olamıyoruz:) Kendi adıma iletişimi çok fazla seven biriyim:) Ben de öğretim üyesi olmak istiyordum hayallerim vardı ama olmadı.
    Ekmeği azalttım iyice, fazlası gerçekten zarar:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapta aklın kalması tam kitapsever düşüncesi :) Hafta sonları çalışmak da ayrı bir deneyim olsa gerek. Çok sevdiğim bir kitabı bitirdiysem üzerine bir kaç gün düşünmek harika oluyor. Her gün aynı olmuyor insan haklısın. Öğretim üyesi çoğu kişinin hayaliymiş. Nasip. Ekmeği azaltmanı tebrik ederim :)

      Sil