Powered By Blogger

13 Eylül 2022 Salı

Doğu Demirkol Alelade Show...

     Evet, yeni bir haber ile karşınızdayım. Doğu Demirkol, Star’da yeni bir programa başlıyor. Bir show programı. Tıpkı Beyaz Show gibi. Bu haber beni heyecanlandırdı. Çünkü böyle programlara ihtiyaç var televizyon dünyasında. Beyaz’dan sonra çok büyük bir eksik var. Hala doldurulamadı bu eksiklik.

     Geçen sene bir ara kanal D’de, Uğur Aslan’ın, Afara adındaki programı vardı. Sonra ortadan kayboldu. Bir daha başlayacak mı yoksa tamamen kaldırıldı mı belli değil. İşte bundan sonra yeni bir show programı denemesi daha.

     Doğu Demirkol’u severim ve başarılı olmasını isterim. Ama bu işin altından kalkabilir mi bilemiyorum. Çünkü show programı sunmak farklı bir şey.

     Mesela Cem Yılmaz hiç girmedi bu topa. “Benim alanım bu değil, ben yapamam” dedi. Bunu demesinden dolayı da çok hoşuma gitti Cem Yılmaz. İnsanın elinde imkan var diye her şeye çullanması da hoş değil.

     Doğu Demirkol sahnede çok iyi. Bizi güldürüyor. Kendine bir yer edindi. Ama show programı dünyasında aynı başarıyı gösterir mi? Buna kesin olarak evet diyemem. İzlememiz lazım ilk bölümünü. Ondan sonra kafamızda bir şeyler oturur.

     Bilindik bir show programı formatı var. Bakalım ne kadar bu formatın dışına çıkacak Doğu? Show programı dünyasına kendinden neler katabilecek? Fragmanı daha bugün gördüm. Programın ne zaman başlayacağı belli değil. Programın adını yazmayı unutuyordum bak. Alelade Show olacakmış programın adı. Şimdiden Doğu Demirkol’a başarılar.

7 yorum:

  1. Hocam neden bilmiyorum ama ben Doğu Demirkol'a bir türlü ısınamadım. En son bi şarkı yarışmasında izlemiştim ve daha da soğumuştum kendisinden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam haklısın öyle oluyor. İnsan bir kere ısınamadı mı ısınamıyor :)

      Sil
  2. hiç izlemedim yutupta bakayım demirkol kimmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzle izle Deep. Hatta Nuri Bilge Ceylan'ın bir tane filminde oynamıştı.

      Sil
  3. Hiç tanımıyorum kendisini:( Evet ya Beyaz vardı, Okan vardı. Ne güzeldi. Sevgiler…

    YanıtlaSil
  4. Bence bir şans ver :) Beyaz'ın eline kimse su dökemez tabi :)

    YanıtlaSil