Powered By Blogger

5 Mayıs 2022 Perşembe

Kalabalık, bana göre değil...

     Yaşar’la oturup, bir şeyler yiyip içelim dedik. Her gittiğimiz yer tıklım tıklımdı. Ramazan Bayramının üçüncü ve son günü bugün, normaldir. Ama ilk iki gün ne yaptınız mübarek insanlar? Hadi kurban olsa dersin ki, kurban kesiminden dolayı sonraki günlere kaldı gezme/tozma işi. Öyle bir şey de yok. Kalabalıktan bunaldım. Anladım ki kalabalık, bana göre değil.

OĞUZHAN KOÇ NE KATMIŞ Kİ REKLAMA?

     Oğuzhan Koç, Getir’in reklamında oynamış. Ama normal Getir reklamından farkı neydi anlamadım. Söylediği şarkı aynı şarkı. Getir’in klasikleşmiş şarkısı. Reklama ayrıca bir şey katmamış yani Oğuzhan Koç.

HUZURSUZ BİR OTOBÜS YOLCULUĞU…

     Dönüşte otobüsle eve gelirken, otobüs şoförüne, “Ehliyeti bakkaldan mı aldın birader?” diye sormak istedim. Olmadık yerlerde frene bastı. Tehlikeli sağa sollar yaptı. Saçma sapan, trafikte olmayacak işler. Huzursuz bir yolculuktu yani. İlk defa gördüm bu şoförü. Bizim otobüslerde işi bilmeyen şoför yoktur çünkü.

9 yorum:

  1. Oğuzhan Koç'un hatıra kalsın diye klip çektiğini düşünmüştüm başta. Meğer adam yıllardır müziğin içindeymiş zaten. Armağan Çağlayan'ın programında Eser Yenenler söylemişti.

    YanıtlaSil
  2. keyifsiz gün olmuş gibi :)

    YanıtlaSil
  3. Hocam kalabalık bazı yerlere yakışsa da özellikle yemek yada bir şeyler içmek için gittiğim yerlerin kalabalık ve gürültülü olması beni delirtiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalabalıktan ben de, "İmdat" diye bağıracaktım hocam :)

      Sil
  4. Bizim burada otobüsler beş liradan sekize çıktı, sonra da on lira oldu. Daha da çıkacak herhalde bu gidişle.

    YanıtlaSil
  5. Bence Getir reklamları insanın zekasını küçümsüyor. Diğer bir reklamı Amerika'da geçen hani, çok yavan. Çok bildik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pandemideki ilk reklamları güzeldi. Amerika için çekileni ben de beğenmedim.

      Sil