Powered By Blogger

23 Aralık 2020 Çarşamba

Hayattan notlar 13...

SIRADAN BİRİ MİYİM?


     Sıradan biri miyim? Bana göre evet. Ben sıradan biriyim. Beni diğerlerinden ayıracak herhangi bir özelliğim yok. Böyle yazınca nedense rahatladım bak. Kendinize hiç bu soruyu sordunuz mu peki?


hayattan kısa kısa notlar
foto kaynak: unsplash.com


VEDALAR HÜZÜNLENDİRİR…


     Size çok klasik gelecek ama vedalar hüzünlendirir beni. Mesela iş yerinden ayrılanların veda mesajlarını gördüğümde hüzün basar. Onunla yaşadıklarımı hatırlarım. Bir iç geçiririm. Daha da yazmak istiyorum ama ifade edemiyorum kendimi.


TANINMIŞ YAZARLARIN, YAZMA DERSİ VERMESİ…


     Çok bilindik yazarların yazma dersleri vermesi garibime gidiyor benim. Bu işi profesyonelce yapan, çok tanınmadık yazarlar, yazma dersleri verebilir. Ama çok bilindik yazarların bu tür dersler vermesinde içime sinmeyen bir şeyler var.

6 yorum:

  1. Bu tarz yazman gayet iyi. Birkaç konu başlığı ve ilgili düşüncelerini okurken kendini de yokluyor insan. Vedalar çok hüzün verir bana da. Ünlü yazarların ders vermesi bence de garip. Hatta ünsüzlerin vermesi de çok gerekli değil sanki. Eskiden dets mi varmış da o müthiş klasikleri yazmışlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazı tarzını beğenmene sevindim :) Vedalar zor. Ünlü yazarların ders vermesinde gariplik hisseden sadece ben değil mişim bak. Buna da sevindim :)

      Sil
  2. Bunu ben de her zaman söylerim; ben de çok sıradan biriyim; özel bir yeteneğim yok mesela. :(

    YanıtlaSil
  3. Özlem olayı bende de var. Ayrılıkları ve değişimleri hiç sevmem.

    YanıtlaSil