Powered By Blogger

12 Aralık 2020 Cumartesi

Hayattan kısa kısa notlar 2...

     Bilal Göregen’in son günlerde meşhur olan videosunu izledim. Hani o darbuka çalarken, müziğe tempo tutan kedili video. Kedi harika ya. Kendini müziğin ritmine kaptırmış. Sonra ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katıldığı programı izledim, nostalji yaptım.


     Boyun ağrısı için egzersize başladım bugün. Sanki egzersizden sonra biraz boynum ağrıdı gibi. Daha düzelmesi gerekirken bu ağrı ne ola ki?


hayata dair notlar
foto kaynak: https://unsplash.com/


     YouTube’da video izlemekten bile sıkılıyorum bazen. Oysa ki milyonlarca video var değil mi? Sıkılmak imkansız gibi. Ama öyle olmuyor işte.


     Asgari ücret ne kadar olacak? Her yıl sonu biz asgari ücretlilerin sorduğu bir soru bu. Yine rakamlar havalarda uçuşmaya başladı. 3000, 3100, 3800 lira gibi rakamlar söyleniyor. Ama hepimiz biliyoruz ki 3000’li rakamlar hayal.

7 yorum:

  1. bimde a101 de waikikide üç dört bin alıyolar ama çalışmak zor yaa.

    YanıtlaSil
  2. Bu ara her şeyden sıkılır olduk ya:) Kaleminize sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Cem. Bloğuna sadık kalmanı hep takdir etmişimdir. Ben epeydir uzağım. Yaş ilerledikçe insanın olaylara olan tepkisi büyüyor. Bu bende ancak hayret ve dehşet yaratıyor. Siz gençler ise her türlü menfi olanlardan kaçış için seçenekler arıyorsunuz haliyle. Eskilerde bir televizyon yeterken insanlara şimdi o da zevk vermiyor. İstediğin kadar video izle. Bazı insanların bu sektörü cazip hâle getirmelerinden başka bir şey değil. Tabii yaralı olanlarının dışında. Çokları için kazanç kapısı. Hayatın görsel yanına hitap edip, yaşanacaklara sekte vuruyorlar maalesef :(
    Hayırlı pazarlar Cem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince bloğu bırakmamaya çalışıyorum. Övgün için çok teşekkürler. Güzel bir pazarın olsun :)

      Sil