Powered By Blogger

4 Ocak 2020 Cumartesi

Yabancı bir youtuberın gözünden Enes Batur'un Dolunay şarkısı değerlendirmesi...


     Yabancı bir youtuber, Enes Batur’un son şarkısı Dolunay’ı değerlendirmiş. Bu youtuber, Enes Batur’u uzun süredir takip ediyormuş. Daha önce çıkardığı şarkıları da dinlemiş. Değerlendirmesi onun için daha değerli. Ses açısından kendini çok geliştirdiğini söylüyor. Klibi ise çok beğendi. Tıpkı benim gibi bir film sahnesi gibi bir klip olduğunu söyledi. Hatta daha da ileriye giderek, “Sanki Game of Thrones’tan bir sahne gibi” dedi. 

Enes Batur
foto kaynak: acunn.com
     Ve son olarak da- bence en bombası- Enes Batur da dahil olmak üzere Türk youtuberların görüntü kalitesine çok önem verdiklerini söyledi. Bu klibinde görüntü kalitesi bakımından çok çok iyi olduğunu söyledi. Yabancı birinin gözünden bunları duyunca, kendi kendimize ne kadar da acımasız olduğumuzu düşündüm. Millet olarak birbirimizi aşağı çekmek için yapmadığımız şey yok. Siz ne dersiniz?

8 yorum:

  1. Şu çocuğu hiç sevmiyorum Cem.
    hakikaten şu youtuber olmak nedir?
    Her önüne gelen youtuber oldu.
    Saçma sapan video çeken kanal açtı.
    İyilerin, emek verenlerin hep önü kapandı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim millet para nerdeyse oraya yöneliyor. O yüzden herkes kanal açtı. Ama bizde sabır yoktur. Çoğu içerik girmez, öyle atıl kalır kanallar.

      Sil
  2. Klibi izledim güzel ama ben Reynmenciyim :D

    YanıtlaSil
  3. Dayanışma eksikliği konusundaki düşüncelerine yürekten katılıyorum. İnsanların sırf sen mutlu olma diye isenin yolunu kestikleri garip bir dünya ... Enes Batur 'Dolunay' hemen dinliyorum, güzel dilekler yolluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenecek misin bakalım. Her şey gönlünce olsun.

      Sil
  4. Şarkıyı bilmiyorum merak ettim 😊

    YanıtlaSil