Dilozof olarak bilinen Pelin Dilara Koçak, bayadır YouTube videosu çekmiyor. Kanalına baktım da en son 2 ay önce bir video atmış. Nerelerde bu kız acaba?
CEMRE
DEMİREL’İN EVİ…
Efe
Aydal, Cemre Demirel’in evine ziyarete gitmiş. Cemre’nin canlı yayınlarını
yaptığı o meşhur odaya da girdi. Cemre’nin kedisini yakından gördük. Efe
sevmeye çalıştı ama sevdirmedi kendisini. Cemre’ye de üzülüyorum ya. Hem
hastalığına, hem de çok sigara içmesine.
BEKLEDİĞİM
GİBİ BİR VİDEO DEĞİLDİ…
Beyhan
Budak’ın, iyi niyetli değil saf olduğunu gösteren 7 şey adlı YouTube videosunu
büyük bir beklentiyle izledim. Ama istediğimi bulamadım. Harika bir video
bekliyordum. Çok anahtar şeyler söyleyecek diye bekledim. Ama hep bilinen
şeyleri dinledim. Tekrara düşmesi de normal tabi. Konu mu kaldı artık
anlatacak.
Dilozof'u çok eskiden, henüz sadece bu mahlasla bilinirken takip ederdim. Sonra kendi adına geçiş yaptı ve bu aslında doğru bir hamleydi. Ama sanki sonrasında tarzı da değişmişti. Şudur diyemesem de kendisini izlemekten keyif almamaya başlamıştım. Bir de kendisi felsefe tarihini iyi anlatsa da, felsefe yapmıyor. :) Bunu söylüyorum çünkü sanırım felsefe yaptığını, konseptinin bu olduğunu düşünüyor. Oysa o sadece anlatıcı. Sanırım bana zamanla bu yetmedi ama başarılıydı. Nerede acaba? :)
YanıtlaSilCemre Demirel'i de bayadır takip ediyorum ama canlı yayınlarını (her gün yayın açsa da) izlemiyorum. İçimi çekiyor adam. :) Tabi hastalığından ama abi yeter yani. Neden hala takipteyim onu da bilmiyorum bu arada. Dursun bakalım biraz daha. :)
Beyhan Budak'ın videolarını da eskiden severdim ama dediğiniz gibi tekrara düşüyor genelde. Tabi bence. Bir de suya sabuna dokunmamak için şöyle bir harareti almalık içerik yapıyor bence. Hep aynı şeyler açığa çıkıyor bu nedenle. Oysa alanı psikoloji yani. Demiyorum ki başkaları gibi ulu orta seans yapsın (bazen bu videoları izlesem de doğru bulmuyorum). Ama yani bilmiyorum. Daha yararlı içerik üretebilir herhalde. O kadar yıl dirsek çürütmüş bu alana.
Öncelikle bu detaylı yorum için teşekkürler ilkay :) Dilozof, anlatıcı mı yoksa felsefe mi yapıyor? Daha önce hiç böyle bir şey düşünmemiştim bak. İyi yerden yakalamışsın :)
SilCemre, evet insanın içini çekiyor :) O yüzden her zaman değil arada denk geldiğimde izliyorum.
Belki de Beyhan Budak'ı esas sevilir yapan şey suya sabuna dokunmamak. Sadece işine odaklanmaktır.
türkler günde 7 saat netteymiş yaa çok fena :)
YanıtlaSilEvet, Deep. Bizim için hayat netten ibaret :)
SilDilozof'u bende takip ediyorum. Başta evde ses olsun diye açtığım videoları ses tonu ve vurgulamalarıyla beni kendine bağladı. Bloglarına kadar takip ediyordum. Hayatı yoğundur diye tahmin ediyorum..
YanıtlaSilAynen. Ya da yeni kararlar almış, YouTube'a şimdilik ara vermiş olabilir.
Sil