Powered By Blogger

28 Aralık 2022 Çarşamba

Twitter kapanır mı?

Twitter kan kaybediyormuş diye bir haber okudum. Belki kaybetmiş olabilir. Ama bu kapanacağı anlamına gelmez. Şu anda Twitter’ın yerini alabilecek bir platform yok.

YARIDA KİTAP BIRAKMAK SIKTI BENİ…

Ayaşlı ile Kiracıları kitabını okumaya devam ediyorum. Nasıl gidiyor bilmiyorum ama okuyorum işte. Yarıda kitap bırakmaktan sıkıldım çünkü.

EYT İLE EMEKLİ OLANLARIN GÖZÜ AYDIN…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT ile ilgili açıklama yapmış. Yaş sınırı yokmuş. Herkes emekli olabilecekmiş. Emekli olanlara, “Hayırlı olsun” diyorum.

HADİSE İLE HASAN CAN MI?

Hasan Can Kaya ile Hadise aşk yaşıyormuş. Şimdi de magazine el attım dostlar. Son zamanlarda Hadise hakkında düşüncelerim çok değişti. Bu ilişki gerçekse bile evliliğe gideceğini düşünmüyorum.

HANGİ ÖZELLİĞİ KENDİSİNİ SEVDİRDİ Kİ?

Bir tane astrolog televizyonda açıklama yapmış. “Mansur Yavaş aday olursa kesin kazanır” demiş. Ben buna bir yorum yapmayacağım da şunu söyleyeceğim: Mansur Yavaş nasıl oldu da çoğunluğun sempatisini kazandı acaba?

MUSK, SOSYAL MEDYAYA DALDI, MARSI FALAN UNUTTU HERHALDE…

Elon Musk, Twitter’dan sonra bir tane daha sosyal medya platformunu almaya hazırlanıyormuş. Bu gidişle Elon, Marsı falan bir kenara bırakıp kendini sosyal medya dünyasını adayacak gibi.

ARTIK YÜZLERİNE BAKMADIĞIM FUTBOL OYUNLARI…

Bir ara telefondan futbol oyunları oynuyordum. Her gün ama. Gün gelip bir sıkıldım. Şimdi yüzlerine bakmıyorum oyunların. Silmedim de ama. Gün gelir tekrar canım oynamak ister diye.

RECEP İVEDİK, ŞAHAN’I SANATÇI YAPAR MI?

Türkiye’nin en beğenilen sanatçıları arasında Şahan Gökbakar da varmış. Bir tanesi bu paylaşımın altına, “Sadece Recep İvedik’i çekmesi Şahan’ı sanatçı mı yaptı?” diye sormuş.

Bu yorumu okuduğumda, “Hakikaten de öyle” dedim. Ama şu var ki, Şahan yaptığı televizyon programı Dikkat Şahan Çıkabilir ile parladı. TV8’den Atv’ye geçti. Adından çok söz ettirdi.

Bir çok karakteri oynadı. Oynadığı onca karakter arasından Recep İvedik çok sevildi. O da onun filmini yaptı. O da gişeye damga vurdu. Hala en çok izlenen film o. Bu adam buralara oyunculuğuyla geldi. İstediğinde bir çok karakteri oynayabildiğini gösterdi. Yani Şahan, sanatçıdır bence.

 

13 yorum:

  1. Twitterın kapanacağını sanmam. Hadise ile Hasan Can ilişkisi yalan haber gibi geldi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter'ın kapanacağını ben de düşünmüyorum. Hadise ile Hasan Can ise olur mu olur diyorum.

      Sil
  2. Hayatım boyunca çok kitap okudum ama sadece birini yarım bıraktım. O da Robin Sharma'nın Ferrari'sini Satan Bilge kitabını...Kelimelerin yerini değiştirip aynı cümleleri okumak sıkıcı gelmişti bana.
    Recep İvedik filmi, karakteri eleştirip salonları dolduran ender filmlerden biri. Bence bunu başaran, sanatçıdır.
    Kaleminize sağlık...Güzel bir derleme yazısı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kitabın ilk meşhur olduğu dönemleri hatırlarım. Köşe yazarları bile üzerine yazı yazmışlardı. Ama nedense okumak kısmet olmadı. Kitabı okurken ben de aynı hisse kapılırsam ben de yarıda bırakırım kitabı. Bence de sanatçıdır. Yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil
  3. EYT seçim uğruna halloldu.. Bakalım ülke nasıl olacak. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  4. şahan iyi oyuncu ama kötü filmler çekiyor ama yine de aferin adama :)

    YanıtlaSil
  5. Twitter kapanmaz diye düşünüyorum. Recep İvedik bana göre çok saçma filmlerden, hiç sevmiyorum, izlemem de.
    Kitabı sevmediysen hiç okuma derim, işkence gibi gelir ve okumaktan soğursun. Bence biraz ara verip daha sonrasında da keyifli bir kitap oku derim, naçizane tavsiyem:)))
    Hadise ve Hasan Can haberi yalan olabilir ama belli de olmaz:) Eyt bekleyenlerin gözü aydın, hayırlı olsun diyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik bence de kapanmaz Twitter çünkü rakibi yok. Recep İvedik'i ben de sevmiyorum. Tavsiyen için çok teşekkür ederim :) Hasan Can ve Hadise olayı yalan da olabilir. Her şey mümkün :) Aynen EYT'lilerin gözü aydın :)

      Sil
  6. Twitter i çok seviyorum kapanmasın 😀

    YanıtlaSil